Facebook Pixel Πήγε για δύο κι είδε τον έναν ...κι άλλους δύο!
| 2012-05-28 20:44:00

Πήγε για δύο κι είδε τον έναν ...κι άλλους δύο!

Πήγε για δύο κι είδε τον έναν ...κι άλλους δύο!

Η Βέρντερ Βρέμης έχει ρίξει για τα καλά τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά, μετά το επιτυχημένο πείραμα με τον Σωκράτη και τα παλιότερα με τον "Χάρι" και τον Τζιόλη. Πάντα μας έχει στο μυαλό του ο Σάαφ...

Γι΄ αυτό και στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβενία επί αυστριακού εδάφους, ο Γερμανός τεχνικός έστειλε κατάσκοπό του στη γειτονική Αυστρία για να ρίξει μια ματιά στην ελληνική ομάδα, έχοντας μάλιστα και συγκεκριμένους στόχους.

Και οι δύο ήταν παίκτες που έχουν εμπειρία από την Bundesliga. Ο ένας ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, με παρελθόν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έστω κι αν φέτος αγωνιζόταν στη 2η Κατηγορία της Γαλλίας με τη Μονακό. Και ο άλλος ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φέτος έκανε μια καλή, παρθενική χρονιά με την Καϊζερσλάουτερν, έστω κι αν η τελευταία δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Τζαβέλλας, όμως, δεν ήταν στις επιλογές του Σάντος για το φιλικό, ενώ ο Φορτούνης μπήκε αλλαγή, οπότε στο πρώτο ημίχρονο ο Γερμανός σκάουτερ είχε την ελευθερία να παρακολουθήσει άλλους παίκτες και μάλιστα έσταζε μέλι μετά το ματς και για τους δύο. Ο ένας ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης κι ο άλλος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μάλιστα, άνθρωποι της πιάτσας έλεγαν μετά το ματς πως ο αν ο Τοροσίδης δεν αποχωρούσε τραυματίας μόλις στο 23΄, με τόσα κέφια στα οποία βρισκόταν και μετά την γκολάρα που πέτυχε, με το σφύριγμα της λήξης θα είχε και μια πρόταση της Βέρντερ στα χέρια του!

Τι του έμεινε, λοιπόν, του Γερμανού; Ένας καλός Φορτούνης στο δεύτερο 45λεπτο όταν τον έριξε στο γήπεδο ο Σάντος, ένας Αβραάμ που βάζει σε ...ιδέες ως πιθανό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο, ένας Τοροσίδης που έβγαζε μάτια αλλά για λίγη ώρα και ...μια λευκή σελίδα στο σημειωματάριο για τον Τζαβέλλα.

Το σίγουρο είναι πως η Βέρντερ θα έχει και στο Euro τα μάτια της πάνω στους Έλληνες διεθνείς, ώστε να τους τεστάρει και σε συνθήκες πίεσης. Οπότε, πιθανές προτάσεις μάλλον μετά, εκτός κι αν θέλουν να τους προλάβουν πριν ανέβει το κασέ τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags