Facebook Pixel Θέλει να δει πάλι τον Φορτούνη ο Σάντος
| 2012-05-28 21:39:00

Θέλει να δει πάλι τον Φορτούνη ο Σάντος

Θέλει να δει πάλι τον Φορτούνη ο Σάντος

Μόνο έκπληξη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί  το να ξεκινήσει βασικός στο επόμενο τεστ με την Αρμενία την Πέμπτη ο Κώστας Φορτούνης.

Κι αυτό διότι ο Σάντος τον δοκίμασε σήμερα στο διπλό στη θέση του Γιώργου Σαμαρά, τον οποίο ο νεαρός χαφ είχε αντικαταστήσει και στο ματς με τη Σλοβενία έχοντας πολύ καλή απόδοση. Την ίδια ώρα, μετατόπισε στο δεξί άκρο τον Παπασταθόπουλο για να καλύψει το κενό του Τοροσίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που παρέταξε στο διπλό ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε τερματοφύλακα τον Χαλκιά, δίδυμο στα στόπερ τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο, δεξί μπακ τον Παπασταθόπουλο και αριστερό τον Χολέμπας. Στα χαφ ήταν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης και στην τριάδα μπροστά τους οι Νίνης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Σαλπιγγίδης στην κορυφή, αντί του Γκέκα.

Κατά τη διάρκεια του διπλού, πάντως, ο Σάντος έκανε και κάποιες αλλαγές, δοκιμάζοντας και τον Σηφάκη αντί του Χαλκιά, τον Φωτάκη αντί του Μανιάτη, αλλά και τον Γκέκα αντί του Φορτούνη (με τον Φάνη στην κορυφή και τους Σαλπιγγίδη-Νίνη στα πλάγια).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags