Facebook Pixel Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το Euro!
| 2012-06-04 11:15:00

Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το Euro!

Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το Euro!

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι έτσι όπως τα κατάφερε ο Σάντος με τους τερματοφύλακες, τους έχει αγχώσει όλους. Τους τρεις που κάλεσε, αλλά κι όσους έμειναν απ' έξω και πιθανόν να κληθούν εκτάκτως.

Σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού, για παράδειγμα. Και γιατί το λέμε αυτό; Οι τρεις τερματοφύλακες που θα πάνε στο Euro, θα έχουν ούτως ή άλλως άγχος για να δικαιώσουν την επιλογή του προπονητή τους. Κι αυτό αφού ξέρουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση κάποιας γκάφας, ο πρώτος που θα τα ακούσει θα είναι ο Σάντος και κατά δεύτερο λόγο οι ίδιοι.

Ακόμα, όμως, κι αν κληθεί κάποιος άλλος λόγω ανάγκης, π.χ. ο Χιώτης, κι αυτός θα έχει να αντιμετωπίσει στρες. Επειδή θα αισθάνεται ότι ο Σάντος δεν τον πίστευε εξ' αρχής και ότι ουσιαστικά τον επέβαλε ο κόσμος.

Τι σημαίνει αυτό; Πως και οι μεν και οι δε, θα αισθάνονται ότι δίνουν εξετάσεις. Άλλος απέναντι στον Σάντος, άλλος απέναντι στον κόσμο. Και, βέβαια, θα παίξει ρόλο και ο Τύπος με τη στάση του, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στο Euro με τους γκολκίπερ.

Κοινώς, έχει γίνει ολίγον σαλάτα η κατάσταση. Αν, βέβαια, οι τερματοφύλακες που έχει επιλέξει ο Πορτογάλος πάνε καλά, τότε ο Σάντος θα είναι καβάλα στ' άλογο. Εννοείται αυτό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags