Facebook Pixel Και τώρα... τρέχουν
| 2012-06-13 20:37:00

Και τώρα... τρέχουν

Και τώρα... τρέχουν

Σωρεία περιπτώσεων που απαιτούν αρκετά μεγάλα ποσά έχει να αντιμετωπίσει η οικογένεια του Αρη η οποία είναι αποφασισμένη να απομακρύνει την ποδοσφαιρική ομάδα μακριά από την άκρη του γκρεμού.

Η προσφυγή του Καστίγιο ήρθε να επιβεβαιώσει πως η κλεψύδρα με τον διαθέσιμο χρόνο για τους επιτελείς των Κιτρίνων αδειάζει. Πέραν της υπόθεσης του Σηφάκη (που εκδικάστηκε), των τεσσάρων προσφυγών (πήραν αναβολή για τις 25.06), στην Αλκμήνης έφτασε το έγγραφο από τον Μεξικανό την ώρα που αντίστοιχα βρίσκονται στη διαδικασία σύνταξης.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του AllAboutARIS πρόθεση είναι άμεσα να δοθούν χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ και θα αποτελέσουν σημαντικά `γρανάζια` για την επόμενη σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ουμπίντεζ ο οποίος διατηρεί ακόμα χαμηλούς τόνους και περιμένει να υλοποιηθεί έστω μέρος των υποσχέσεων.

Η διαδικασίες συγκέντρωσης χρημάτων, μέσω πρωτοβουλίας οικονομικά επιφανών μελών της Αρειανής οικογένειας έχουν ξεκινήσει αλλά σύντομα πρέπει να βρουν εφαρμογή τα όσα έχουν συζητηθεί σε θεωρητικό επίπεδο. Για όλους τους παραπάνω λόγους και σύντομα για ακόμα περισσότερους (εφορία, ρυθμισμένες οφειλές προς το Δημόσιο κτλ) σύντομα τα ταμεία της ΠΑΕ θα πρέπει να φιλοξενήσουν, έστω για λίγο, κάποια χρήματα και να διευθετηθεί μέρος των υποχρεώσεων. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΡΗΣ θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην άκρη του γκρεμού. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν απέχει πολλά...

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags