Facebook Pixel Αν δεν φύγει ούτε τώρα, δεν θα φύγει ποτέ!
| 2012-06-20 17:00:00

Αν δεν φύγει ούτε τώρα, δεν θα φύγει ποτέ!

Αν δεν φύγει ούτε τώρα, δεν θα φύγει ποτέ!

Κάθε χρόνο ...έφευγε και κάθε χρόνο έμενε ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό, ωστόσο φέτος φαίνεται πως ισχύει το "τώρα ή ποτέ" για τον αρχηγό των ερυθρολεύκων.

Σενάρια περί πιθανής αποχώρησής του υπήρξαν και τα προηγούμενα χρόνια, καθώς ακόμα και ο ίδιος άφηνε να εννοηθεί πως σκέφεται το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, σε ένα πιο μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ποτέ, όμως, δεν έγινε πραγματικότητα αυτή η νέα αρχή. Είτε δεν το ήθελε πολύ ο ίδιος, είτε δεν ευνόησαν οι συνθήκες με κάποια καλή πρόταση που να τον καλύπτει, ο "Τόρο", έμεινε στο λιμάνι, έγινε και αρχηγός του Ολυμπιακού, δέθηκε ακόμα περισσότερο με τον κόσμο και τη φανέλα, την οποία υπηρετεί εδώ και πέντε χρόνια.

Φέτος, όμως, στα 27 του πια, πιο ώριμος από ποτέ, αμέσως μετά την κατάκητηση του νταμπλ δήλωσε ξεκάθαρα πως σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής. Και μετά ήρθε το Euro, όπου ο "Τόρο" ξεδίπλωσε τις αρετές του με τη φανέλα με το εθνόσημο, προκαλώντας τον θαυμασμό πολλών μάνατζερ και σκάουτερ που παρακολουθούν την κορυφαία διοργάνωση.

Πρώτα ήταν η Βέρντερ και η Στουτγκάρδη από τη Γερμανία που ενδιαφέρθηκαν (και οι δύο προ Euro), μετά μπήκε στο μικροσκόπιο της Μπάγερν και της Ρόμα, μέχρι που "έσκασε" θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα ολόκληρης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα καλύτερά του είναι ο "Τόρο" και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα έχει την ευκαιρία του για το μεγάλο άλμα.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση που καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη, δεν πρόκειται να του κόψει το δρόμο, εκτός κι αν η ομάδα που θα τον προσεγγίσει εμφανιστεί σφιχτή στην πρότασή της για τους ερυθρόλευκους. Πάντως, παρότι σε καλύτερες οικονομικά εποχές οι ερυθρόλευκοι κοστολογούσαν τον παίκτη στα 5 εκ. ευρώ, πλέον φαίνεται πολύ πιθανό η μεταγραφή του να κοστίσει κατιτίς λιγότερο στην ομάδα που θα τον αποκτήσει. Αν τον αποκτήσει κάποια, δηλαδή, καθώς αν επαναληφθεί και φέτος ό,τι τις προηγούμενες χρονιές, τότε ο "Τόρο" θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με προοτπική να γίνει σημαία στον ιστό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags