Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Όλοφ Μέλμπεργκ, του οποίου η… αναποφασιστικότητα για να απαντήσει (θετικά ή αρνητικά) στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», φαίνεται πως έχει εξοργίσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό ο Σουηδός αμυντικός θα αναζητήσει άλλο λιμάνι στην καριέρα του. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι πως ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναζητεί ήδη αντικαταστάτη του Μέλμπεργκ.

Πάντως και ο ίδιος ο Σουηδός στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τελευταίο ματς της Εθνικής Σουηδίας στο Euro κόντρα στη Γαλλία, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα παίζει τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Όπως τόνισε στον σουηδικό Τύπο, βασικό μέλημά του είναι η εύρεση ομάδας.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία ήταν το τελευταίο στην καριέρα του με το εθνόσημο, ο αμυντικός του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν ξέρω. Μίλησα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Έρικ Χάμρεν, και κατά 99% είναι το τελευταίο μου ματς. Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω ομάδα και πλέον αφοσιώνομαι σε αυτό. Θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη δυνατή λύση», τόνισε ο 35χρονος άσος.