Facebook Pixel Συναντήθηκε με Πιλάβιο ο Ηρακλής!
| 2012-06-27 17:21:00

Συναντήθηκε με Πιλάβιο ο Ηρακλής!

Συναντήθηκε με Πιλάβιο ο Ηρακλής!

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ συναντήθηκε την Τετάρτη η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής, με την Ομοσπονδία να ζητάει από τον “γηραιό” εγγράφως τις θέσεις και τα αιτήματά του, δίνοντας τη δέσμευση να απαντήσει άμεσα στα αιτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ:

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η προκαθορισμένη συνάντηση του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908 με το προεδρείο της ΕΠΟ.

Στη συνάντηση παρέστη σύσσωμη η Διοίκηση του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο και τους νομικούς συμβούλους της ομάδας, και σύσσωμο το προεδρείο της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ.Πιλάβιο Σοφοκλή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΗ 1908 διατύπωσε τα παράπονα του για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα μας και αιτήθηκε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας και την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών.

Το Δ.Σ. του προεδρείου της ΕΠΟ άκουσε τα αιτήματα του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908 και ζήτησε να κατατεθούν εγγράφως συγκεκριμένες προτάσεις της ομάδας μας.

Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ 1908 δεσμεύτηκε να κατατεθούν οι προτάσεις εντός της εβδομάδας και η ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει άμεσα", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags