Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας από το 2008, ήταν ένας από του φερόμενους ως υποψήφιους προέδρους του συνεταιρισμού, τουλάχιστον μέχρι να διαρρεύσει η επιθυμία του Ολυμπιακού να κατεβάσει τον αντιπρόεδρό του, Γιάννη Μώραλη.

Ωστόσο η πιθανότητα και μόνο της υποψηφιότητας Μποροβήλου για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας ενεργοποίησε αντανακλαστικά που έχουν να κάνουν με όσα συνέβησαν στην τραγική και ταραγμένη περίοδο του περυσινού καλοκαιριού.

Τότε που ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ αρχικά λόγω της πλαστής ενημερότητας και ο Αστέρας Τρίπολης που βαθμολογικά είχε υποβιβαστεί, παρέμεινε στην κατηγορία.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε αντιπαλότητα η οποία εκφράστηκε από την πλευρά των φιλάθλων του Ηρακλή με πολλούς τρόπους και φαίνεται πως για κάποιους διατηρείται.

Όταν λοιπόν παρασκηνιακά και μέσω δημοσιευμάτων "έπαιξε" το όνομα του Μποροβήλου για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, εστάλη μήνυμα από την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε …βέτο λόγω της συγκεκριμένη κόντρας θεωρώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη, που δεν θα ήθελε να χρεωθεί…

Πηγή: soccerplus.gr