Facebook Pixel Τον ...εξόντωσαν!
| 2011-02-24 20:54:00

Τον ...εξόντωσαν!

Τον ...εξόντωσαν!

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση, αλλά κατά πλειοψηφία!
 

Με μία αγωνιστική χωρίς κόσμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα όσα έγιναν στο «Καραισκάκη» μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο.

Η απόφαση όπως έγινε γνωστό, ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής, Χαρίλαος Κλουκίνας, ζήτησε την τιμωρία δύο αγωνιστικών και χαρακτήρισε τα επεισόδια ευρείας κλίμακας.

Ωστόσο, η πρότασή του δεν πέρασε και οι Πειραιώτες τελικά τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», ενώ τα επεισόδια χαρακτηρίστικαν από την Επιτροπή ως εκτεταμένα.  

Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα.

Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».

 *Το σκεπτικό της απόφασης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ποινή Τοροσίδη: Το πρώτο ...τάλιρο για το Φάληρο!

Απολογία Ολυμπιακού: "Οι παίκτες χτύπησαν τους οπαδούς"!

"Περπατούσαν αργά"!

"Έχουν γίνει και χειρότερα"!

«Ξύλο 20 δευτερολέπτων!»

«Τα γεγονότα μιλάνε… »

"Μία, γιατί τους κυνηγούσαν 700"!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags