Facebook Pixel Δεν τον ήθελαν τύχη και... διαιτητής!
| 2012-08-25 21:10:00

Δεν τον ήθελαν τύχη και... διαιτητής!

Δεν τον ήθελαν τύχη και... διαιτητής!

Ισόπαλη χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Κατώτερος των προσδοκιών ο Πλατανιάς που έδειξε “αγχωμένος”. Φωνάζει ο ΠΑΣ για το ακυρωθέν γκολ του Πατσατζόγλου και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ίλιτς.

Βαρεθήκαμε...

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό από πλευράς θεάματος, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μάλλον αγχωμένες στο πρώτο τους επίσημο ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες φάσεις σε ολόκληρο το 45λεπτο. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλύτερα, ωστόσο μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου... υποχώρησαν και άφησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ΠΑΣ. Μάλιστα, στο 30' είχαμε και την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Κηπουρός μπλόκαρε το καλό σουτ του Γεωργίου, ενώ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά και στο σουτ του Τζάνη στο 44'.

Ανώτερος, αλλά αναποτελεσματικός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος και κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές. Έκλεισε τον Πλατανιά στα καρέ του, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 54' ο Κηπουρός απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ντε Βινσέντι, ενώ στο 61' ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ το σουτ του Πατσατζόγλου. Στο τελευταίο μισάωρο το ματς είχε μεταφερθεί στο μισό γήπεδο, με τους γηπεδούχους όμως να μην έχουν την κλασική ευκαιρία. Αντίθετα, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να σκοράρει στην αντεπίθεση με τον Οντούτζι στο 72', αν ο επιθετικός των Κρητικών που έφευγε μόνος του, δεν κουραζόταν και έπεφτε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι λοιπόν, με τον ΠΑΣ να πιέζει, αλλά να μην δημιουργεί, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

“Φωνάζει” ο ΠΑΣ!

Παράπονα από την διαιτησία του Σταύροου Μάνταλου του Συνδέσμου Αθηνών έχει ο ΠΑΣ, καθώς ζητάει πέναλτι δικαιολογημένα για την φάση στο 32', καθώς ο Κανακούδης σε προσπάθεια του Ίλιτς για κεφαλιά σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι και χτύπησε στο πρόσωπο τον επιθετικό της ομάδας των Ιωαννίνων. Ωστόσο, μάλλον λάθος είναι οι... φωνές για το ακυρωθεν γκολ του Πατσατζόγλου στο 61', αφού ο άσος των γηπεδούχων φαίνεται να είναι ελάχιστα εκτεθειμένος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεκρούς, Ντάσιος (85' Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγολου (78' Τσουκαλάς), Τζάνης (64' Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Κάλαϊζιτς (71' Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (90' Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (90' Μαρτσάκης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags