Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για ελεύθερο ποδόσφαιρο, ωστόσο, στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι ξεκάθαροι και τονίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να προστεθεί κάποιο νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας. Τόσο γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα όσο και γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να καλύπτει τα «θέλω» του Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια σύσκεψη για να αποφασιστεί το παραμικρό μεταγραφικό ζήτημα. Μάλιστα, οι δύο άνδρες δείπνησαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης και στη κουβέντα τους δεν ειπώθηκε κανένα όνομα, ούτε τέθηκε κάποια περίπτωση στο τραπέζι από τον 66χρονο κόουτς.

Το θέμα που κυριαρχεί στις συζητήσεις των δύο ανδρών είναι η μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο και η προεργασία, ώστε αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να γίνουν κάποιες κινήσεις. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει από τώρα το πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο μεγάλος στόχος είναι να έχουν βρεθεί και «κλείσει» οι εκλεκτοί του Φερέιρα τον Απρίλιο, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος!

Κάτι που δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Φερέιρα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ αλλά και την ποδοσφαιρική λογική πάνω στην οποία θέλουν να προχωρήσουν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr