Facebook Pixel «Ωραίο να σε λένε... Σπαρτιάτη»
| 2012-09-18 18:11:00

«Ωραίο να σε λένε... Σπαρτιάτη»

«Ωραίο να σε λένε... Σπαρτιάτη»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε στην ενδεκάδα της Μονακό μετά από τρεις μήνες και όπως δηλώνει είναι έτοιμος πάντα να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του, αφού είναι «στρατιώτης». Για αυτό τον αποκαλούν και... Σπαρτιάτη στην Γαλλία.

Αναλυτικά:

Ο τραυματισμός του Αντριάνο στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Ντιζόν έφερε εσένα στην ενδεκάδα της Μονακό την Παρασκευή το βράδυ. Πώς αντιμετώπισες αυτό το απροσδόκητο συμβάν.

"Επειδή ήταν ακριβώς μετά τη σέντρα δεν πρόλαβα να πάω για προθέρμανση. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και είμαι πάντα έτοιμος για την ομάδα. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και χρειάστηκα 20 με 30 λεπτά για να μπω στο ρυθμό. Όποτε με θέλει ο προπονητής, εγώ είμαι στρατιώτης".

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής (Κλαούντιο Ρανιέρι) δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από την απόδοσή σου, ειδικά όσον αφορά τη φυσική σου κατάσταση. Δεν περίμενε να είσαι σε αυτό το επίπεδο μετά από τρεις μήνες χωρίς να έχεις παίξει. Πώς ένιωσες εσύ σε αυτό το ματς;

"Δούλεψα σκληρά για έναν μήνα, ήμουν έτοιμος για αυτή την ομάδα και είχα πολλά κίνητρα. Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω γρήγορα και να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Ήμουν έτοιμος για αυτή τη στιγμή και αισθάνθηκα καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Όπως και οι οπαδοί, έτσι και ο Ρανιέρι μίλησε για την μαχητικότητά σου. Σου αρέσει το παρατσούκλι "ο Σπαρτιάτης";

"Ναι, το λατρεύω. Αυτό είναι το παιχνίδι μου, πάντα επιστρέφω για την ομάδα μου και αυτό είναι προφανώς που ικανοποιεί τον προπονητή και τους οπαδούς της ομάδας. Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζουμε και είμαι απογοητευμένος όταν δεν έχουμε επιτυχίες, κάτι που κάνει να αισθάνομαι πολύ ανόητος. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα, έχουμε καλούς παίκτες και δουλεύουμε σκληρά. Αν συνεχίσουμε έτσι, η απόδοσή μας και η επιτυχία θα έρθουν και θα μπορέσουμε να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν".

Τι σου είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα;

"Ο προπονητής είναι χαρούμενος που βλέπει ότι δείξαμε χαρακτήρα σε μία δύσκολη κατάσταση. Τώρα το κύριο μήνυμά του μετά το παιχνίδι ήταν να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λανς, ακόμη ένα δύσκολο ματς".

Τι περιμένει από τη Λανς;

"Τους είδα την περσινή σεζόν, αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι αν παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους αντιπάλους μας. Γνωρίζω, επίσης, ότι η Λανς έχει πολλούς οπαδούς και αυτό είναι καλό για εκείνους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags