Facebook Pixel "Μας έκαναν ενδοφλέβιες"
| 2012-09-26 19:08:00

"Μας έκαναν ενδοφλέβιες"

"Μας έκαναν ενδοφλέβιες"

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τρομερές αποκαλύψεις για το πέρασμά του από την Πάρμα. Από ενδοφλέβιες ενέσεις πριν από τα ματς, μέχρι απειλές από την μαφία και στήσιμο παιχνιδιών!

Ο Αργεντινός αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κρουσμάτων ντόπινγκ, εκβιασμών και στημένων αγώνων στη Serie A στο βιβλίο του με τίτλο: «Almeyda: Life and Soul».

Σε όσα, λοιπόν, δηλώνει στην «Gazzetta Dello Sport» ο Αλμέιδα αποκαλύπτει πως «όταν ήμουν στην Πάρμα πριν τα ματς μας έδιναν ένα μείγμα βιταμινών σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αφού τα παίρναμε μπορούσαμε να πηδήξουμε μέχρι το ταβάνι» και συμπληρώνει πως «οι παίκτες δεν ρωτούσαν για το υγρό, όμως μετά από χρόνια σε πολλούς από αυτούς παρουσιάστηκαν προβλήματα καρδιάς και μυϊκών τραυματισμών. Νομίζω πως είναι συνέπεια αυτού του μείγματος. Υπάρχουν και εικόνες, όπου ο Καναβάρο έκανε ενδοφλέβιες ενέσεις πριν από κάποιο παιχνίδι».

Ο Αλμέιδα, όμως, προχώρησε και σ' άλλες αποκαλύψεις… Ο 38χρονος, πλέον, προπονητής αναφέρθηκε και στις απειλές που δεχόταν από τη Μαφία, αλλά και για τα στημένα ματς.

«Είχα αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Πάρμα, Στέφανο Τάνζι, μερικές ημέρες μετά ξύπνησα και το αμάξι μου έλειπε από το γκαράζ, ρο ίδιο συνέβη και στον Σάβο Μιλόσεβιτς, που είχε και αυτός υψηλό συμβόλαιο και κόντρα με τον Τάνζι», δήλωσε ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Μια άλλη μέρα η γυναίκα μου άκουσε φωνές μέσα στο σπίτι πριν μπει. Πήρε αμέσως την αστυνομία. Υπήρχε στον τοίχο ένα μήνυμα από λάδι μηχανής και ήταν από τη Μαφία. Η γυναίκα μου τότε είχε πρόωρη εγκυμοσύνη. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2002 δεν ξαναπήγα στην Πάρμα».

Και αφού αναφέρθηκε στις μαφιόζικες απειλές, έσπευσε να μιλήσει και για στημένα ματς. «Το 2001 παίζαμε απέναντι στη Ρόμα και φήμες έκαναν λόγο πως θα ηττηθούμε άνετα, εγώ δεν είχα μειωμένη απόδοση, αλλά κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν απλά να τρέξουν», δήλωσε και κατέληξε: «Ζήτησα να αντικατασταθώ σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν κάποιοι πήραν λεφτά γιατί δικαιολόγησαν το περιστατικό ως χάρη προς τη Ρόμα».

Πηγή: Sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags