Facebook Pixel Τον βλέπει στο "stand-by" και θέλει να πατήσει το "on"!
| 2012-09-26 18:55:00

Τον βλέπει στο "stand-by" και θέλει να πατήσει το "on"!

Τον βλέπει στο "stand-by" και θέλει να πατήσει το "on"!

Να ενεργοποιήσει τον Βγενόπουλο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού θέλει ο Αλαφούζος, αφού χρειάζεται έναν γερό και μόνιμο οικονομικό συμπαίκτη στην "πράσινη" ΠΑΕ...

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών πριν από λίγες ημέρες, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τις εξελίξεις στο "τριφύλλι", στην προσπάθεια που κάνει να τον ενεργοποιήσει στα του Παναθηναϊκού.

Γιατί ο "mr. ΣΚΑΪ" αντιλαμβάνεται πως αυτή τη στιγμή ο Βγενόπουλος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και θέλει να τον δει ξανά να συμμετέχει στην ομάδα. Τόσο από την άποψη της βοήθειας σε οργανωτικό επίπεδο (θέματα που αφορούν αυτό που λέμε "τρέξιμο" της ΠΑΕ), όσο και -κυρίως- σε οικονομικό.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ πως ο Αλαφούζος δεν εγκαταλείπει το αρχικό του πλάνο, που είναι ο Παναθηναϊκός να περάσει στα χέρια των οπαδών του. Στην πλατιά λαϊκή συμμετοχή των οπαδών προσδοκά, αλλά αυτό από μόνο του, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεν φτάνει. Η Συμμαχία μόλις και μετά βίας έχει ξεπεράσει τις οχτώ χιλ. μέλη, με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί να είναι 2,2 εκ. ευρώ.

Χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω σε μία ομάδα με τις ανάγκες του Παναθηναϊκού. Για αυτό και ο Αλαφούζος θέλει να ενεργοποιήσει έναν δυνατό συμπαίκτη, που δεν θα βάζει 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο στην ομάδα, αλλά μπορεί να δίνει λύσεις σε περιόδους όπως είναι η τωρινή. Που για να μαζέψουν ένα εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του μήνα, λόγω ΟΥΕΦΑ, τρέχουν και δεν φτάνουν. Και αν θα το μαζέψουν.

Πιθανή ενεργοποίηση του Βγενόπουλου, άλλωστε, είναι ικανή να δώσει νέο κίνητρο και σε άλλους μετόχους, όπως είναι ο Πολέμης για παράδειγμα, να βάλουν κάτι παραπάνω από το ποσοστό τους σε επόμενες αυξήσεις του Μ.Κ. Κι όλο αυτό με τη σειρά του να δημιουργήσει ενθουσιασμό στους οπαδούς και να σπεύσουν ακόμα περισσότεροι να γίνουν μέλη στη Συμμαχία και να φέρουν έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Για την ώρα, βέβαια, ο "mr. MIG" βρίσκεται σε κατάσταση "stand by", όπως λέμε για τις ηλεκτρικές συσκευές. Αν ο Αλαφούζος καταφέρει να τον... ανάψει ("on"), σίγουρα κερδισμένος θα βγει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως από το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ, μάθαμε ότι μόνο η χορηγία από το Νοσοκομείο Υγεία έμεινε σταθερή παρά την κρίση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags