Facebook Pixel Και "Τόρο" τρέχουν και δεν φτάνουν!
| 2012-09-27 20:58:00

Και "Τόρο" τρέχουν και δεν φτάνουν!

Και "Τόρο" τρέχουν και δεν φτάνουν!

Περίπου έναν μήνα θα λείψει από τους αγώνες του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης και ο Ζαρντίμ ψάχνεται για το αν είναι καλύτερος ο στόπερ Πάπαζογλου ή ο σέντερ μπακ Μοντέστο, για να τον αντικαταστήσουν!

Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει στο ρόστερ του ένα σωρό "οχταροδεκάρια" και όχι έναν δεύτερο δεξιό οπισθοφύλακα; Την ώρα, μάλιστα, που ο Σκόνδρας έφτασε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα των πρωταθλητών.

Να σημειώσουμε εδώ πως υπάρχει ο Μανιάτης που "την έχει" τη θέση, επειδή έπαιζε για χρόνια ως δεξιός μπακ στον Πανιώνιο. Και για αυτή τη θέση αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Θα ήταν σχεδόν ...εγκληματικό, όμως, να τον βγάλει από το χώρο του κέντρου ο Ζαρντίμ, αφού έχει ταιριάξει απόλυτα στον ρόλο του αμυντικού μέσου που τον έβαλε ο Βαλβέρδε.

Τι μένει; Η λύση του Παπάζογλου και του Μοντέστο. Δύο στόπερ, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να δώσουν λύσεις και σε αυτή τη θέση. Με περιορισμένες δυνατότητες, όμως, καθώς δεν περιμένει κανείς να ανεβάζουν την μπάλα για παράδειγμα ή να βγάζουν σέντρες για γκολ. Εκτός αν δοκιμάσει ο Πορτογάλος κάποιον από τους Καραγκούνη και Βλαχοδήμο, όπως είχε γίνει στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Όλα αυτά, όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως δεν δημιουργήσουν πρόβλημα. Στην πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, τι γίνεται; Είναι λύση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο στόπερ Παπάζογλου ή το πείραμα του Βλαχοδήμου σε μία θέση που δεν ξέρει; Αυτά σκέφτονται στον Ολυμπιακό τώρα που ξέμειναν από δεξί μπακ και, σε κάποιες χαμηλόφωνες συζητήσεις που κάνουν στελέχη που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα, κάποιοι μνημόνευσαν ακόμα και τον Γκαλίτσιο. Που τώρα κάνει καριέρα στο Βέλγιο και ...κάποιους άλλους τους χάλαγε στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags