Facebook Pixel Άρχισε η γκρίνια για το τιμ Αναστασιάδη!
| 2012-09-30 17:41:00

Άρχισε η γκρίνια για το τιμ Αναστασιάδη!

Άρχισε η γκρίνια για το τιμ Αναστασιάδη!

Ακόμα δεν έχει κλείσει στην ΑΕΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης και άρχισε η γκρίνια από μερίδα των οπαδών για το ποιους θα απαρτίσουν το τεχνικό τιμ.

Όπως κάθε προπονητής, έτσι και ο Αναστασιάδης όπου δουλεύει απαιτεί οι άμεσοι συνεργάτες του να είναι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του. Έτσι και στην ΑΕΚ ο Μακεδόνας τεχνικός αν δεχτεί να συνεχίσει την καριέρα του θα προσπαθήσει να έχει στο πλευρό του δικούς του ανθρώπους.

Για γυμναστή θα προτιμήσει τον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και μάλιστα είχε δίπλα του και στην τελευταία του ομάδα, τον ΠΑΣ, πέρυσι. Για προπονητή τερματοφυλάκων θα επιλέξει τον Απόστολο Τερζή, παλαίμαχο του ΠΑΟΚ.

Αυτή η πιθανότητα δεν αρέσει σε πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι άρχισαν την γκρίνια στο διαδίκτυο, όπου ως γνωστόν έχει εξελιχθεί σε χώρο που βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του και λέει το κοντό του και το μακρύ του.

Μερίδα φιλάθλων κατακρίνει την περίπτωση να φέρει ο Αναστασιάδης άτομα της επιλογής του. Στο τέλος βέβαια δεν είναι αυτοί που θα αποφασίσουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags