Facebook Pixel Το ξανάπαμε: Θα φύγει μόνο αν θέλεις αυτός!
| 2012-10-04 17:32:00

Το ξανάπαμε: Θα φύγει μόνο αν θέλεις αυτός!

Το ξανάπαμε: Θα φύγει μόνο αν θέλεις αυτός!

Τώρα που έχει καταλαγιάσει το θέμα του Κατσουράνη, να θυμίσουμε όσα γράφουμε εδώ και πολύ, πολύ καιρό; Ο Φερέιρα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μόνο όταν θέλει αυτός!
 

Η κίνηση του Αλαφούζου να λύσει το συμβόλαιο του "Κατσούρ", παραξένεψε πολλούς. Τόσο για το τάιμινγκ, όσο και για διάφορα άλλα θέματα γύρω από τη συγκεκριμένη κίνηση. Αυτό που έδειξε ξεκάθαρα, όμως, ο "Mr. ΣΚΑΪ" είναι πως δεν κουνάει από την Παιανία κανένας τον Φερέιρα. Γιατί η αποχώρηση του Κατσουράνη ήταν 100% μία κίνηση στήριξης του Πορτογάλου και κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία για αυτό.

Ακολουθώντας την ...ανάποδη ποδοσφαιρική λογική, που θέλει έναν πρόεδρο να διώχνει τον προπονητή αφού δεν γίνεται να αρχίσει να διώχνει ποδοσφαιριστές, ο Αλαφούζος στήριξε τον Φερέιρα. Που, πλέον, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στρογγυλοκάθισε στη θέση του και δεν τον κουνάει κανείς.

Ό,τι έγραφε ο σκύλος εδώ και πολύ καιρό δηλαδή, όταν οι ...εφημερίδες ζητούσαν από τον Πορτογάλο να δείξει ευθιξία και να παραιτηθεί μόνος του. Αυτό ξεχάστε το, δεν πρόκειται να γίνει. Εκτός, φυσικά, αν φτάσει στο αμήν ο άνθρωπος ή βαρεθεί.

Όπως είναι τα πράγματα, όμως, ο Φερέιρα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό κανονικά. Στην ηλικία που είναι, άλλωστε, δύσκολα θα βρει άλλη ομάδα για να προπονήσει. Και με την αποπομπή του Κατσουράνη, ο Αλαφούζος φώναξε στα αυτιά όλων πως θέλει τον Ζεσουάλδο στην Παιανία...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags