Θεωρείται κοινότοπο πλέον η ΑΕΚ να εμφανίζεται συνεχώς προβληματική, είτε παίζει στο πρωτάθλημα είτε φιλικά με ομάδες της... γειτονιάς! Το έδειξε σε δύο προηγούμενα παιχνίδια... προετοιμασίας με Ηρακλή Ψαχνών και Ιωνικό, το επανέλαβε στο Αιγάλεω, κόντρα σε μια ομάδα της Δ' Εθνικής, στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Και παρά τα όσα γράφτηκαν στα σημερινά πρωτοσέλιδα, κανείς ΑΕΚτζής δεν πίστεψε ότι ο ερχομός του Λίνεν θα έσβηνε με τη μία τις ανορθογραφίες της Ένωσης. Η ΑΕΚ δεν εμφάνισε νέα προβληματική εικόνα. Την είχε και τη μετέφερε από το καλοκαίρι, όταν κάποιοι ήρθαν ως σωτήρες και έφτιαξαν ένα ρόστερ που δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και σε μικρότερο πρωτάθλημα.

Το αποδεικνύουν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στα φιλικά με ομάδες Γ' και Δ' Εθνικής.

-1-0 με το ζόρι νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών (Γ' Εθνική), ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να της αποσπάσει την ισοπαλία.

-Κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στη Νίκαια από τον Ιωνικό (Δ' Εθνική).

-Στο Αιγάλεω είχε άλλον αέρα λόγω Λίνεν και επικράτησε με 3-1. Ένα γκολ πάντως το έφαγε, όπως κάνει και στα ματς του πρωταθλήματος...

Το μόνο ελαφρυντικό για τους κιτρινόμαυρους στο φιλικό του Σαββάτου ήταν ότι έλειπαν πέντε διεθνείς και δύο τραυματίες.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να μαζέψει βαθμούς για σώσει την... κατηγορία. Και για να γίνει αυτό, ο Λίνεν πρέπει να κάνει λίφτινγκ με τα υλικά που έχει και να επιδοθεί σε αλχημείες, οι οποίες αυτή τη φορά πρέπει να του βγούνε.

Όσον αφορά το λίφτινγκ, ο Λίνεν έδειξε πως ήδη έχει βάλει νυστέρι στην ομάδα. Για τη σωτηρία, ο χρόνος θα δείξει. Πάντως αν δυσκολεύεται να παίρνει βαθμούς και κάνει ντέρμπι τα φιλικά με ομάδες της γειτονιάς, τότε πώς θα γλιτώσει το μοιραίο;

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr