Facebook Pixel Το «απόλυτο αφεντικό» και ο... πάπας Φερέιρα»!
| 2012-11-06 18:03:00

Το «απόλυτο αφεντικό» και ο... πάπας Φερέιρα»!

Το «απόλυτο αφεντικό» και ο... πάπας Φερέιρα»!

Ξεκάθαρος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος, σε όσα ειπώθηκαν στο σημερινό ΔΣ σχετικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ομάδα. «Του έχουμε εμπιστοσύνη και στηρίζεται», επανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου.

Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ λοιπόν, οι Αντωνιάδης, Δομάζος αλλά και κάποια μέλη του συμβουλίου εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τις επιλογές και την εικόνα που παρουσιάζει με τον Πορτογάλο στον πάγκο ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο Παναγόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Ο προπονητής στηρίζεται, του έχουμε εμπιστοσύνη και είναι το απόλυτο αφεντικό».

Από την πλευρά του ο Αντωνιάδης ανέφερε: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Αρκετά από τα μέλη συμφώνησαν με τις παρατηρήσεις του «ψηλού», όπως ο Πολέμης, ο Δομάζος, ο Ηρειώτης. Η απάντηση, όμως, του Παναγόπουλου ήταν η ίδια. «Ο προπονητής στηρίζεται και είναι το απόλυτο αφεντικό»!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags