Facebook Pixel «Θέλει να φύγει ο Γκέκας»
| 2012-11-14 18:52:00

«Θέλει να φύγει ο Γκέκας»

«Θέλει να φύγει ο Γκέκας»

Είναι κοινό μυστικό. Πριν από λίγο το έμαθαν και στην Ισπανία. «Ο Φάνης Γκέκας θέλει να φύγει από τη Λεβάντε», μετέδωσε το «Cadena Ser».

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε ότι ο Ελληνας επιθετικός ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας. Αυτό είναι κάτι που ήδη ξέρει η διοίκηση της Λεβάντε καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ραντεβού με τον μάνατζέρ του.

Οπως σημειώνουν οι Ισπανοί ο Γκέκας ζήτησε από τον ατζέντη του να βρει λύση ώστε να φύγει. Η επίσημη Λεβάντε έχει κάνει γνωστό πως αν υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό δεν θα έχει πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο). Ηδη έχουν αναπτυχθεί φήμες ότι ομάδες από Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία θέλουν να εντάξουν τον διεθνή φορ στο δυναμικό τους.

Ο Γκέκας είναι στην Ελλάδα αφού πήρε άδεια από τη Λεβάντε για να επισκεφθεί την οικογένειά του. O 32χρονος άσος πήγε τον περασμένο Αυγουστο στη Λεβάντε με την οποία έχει αγωνισθεί 9 φορές (πέντε για το Γιουρόπα Λιγκ με ένα γκολ και τέσσερις στην Πριμέρα), μόλις όμως σε τρια ματς έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags