Facebook Pixel Τρέλανέ μας μέχρι τέλους, Ζεσουάλδε!
| 2012-11-15 01:13:00

Τρέλανέ μας μέχρι τέλους, Ζεσουάλδε!

Τρέλανέ μας μέχρι τέλους, Ζεσουάλδε!

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του ο Φερέιρα ανακάλυψε ότι το πρόβλημα ήταν η αντίδραση που υπήρξε προς το πρόσωπό του. Ο Τύπος, σύμφωνα με τον Πορτογάλο, μεγέθυνε τα παράπονα των φιλάθλων κι έτσι αυτό δημιουργούσε πρόβλημα στους παίκτες.

Προφανώς, λοιπόν, γι’ αυτό εκδιώχθηκαν ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης. Οι δημοσιογράφοι φταίγανε. Και οι φίλαθλοι. Ίσως, επίσης, γι’ αυτό ο Σο παθαίνει συνέχεια υποτροπές. Επειδή μουρμουράνε οι εφημερίδες και τα σάιτ.

Σίγουρα το γεγονός ότι ο Βύντρα κάνει γκάφες, ο Μπουμσόνγκ παθαίνει θλάσεις, ο Τοτσέ δεν μπορεί να σκοράρει στα περισσότερα ματς, ο Κουίνσι κάνει ό,τι του κατέβει, ο Ζέκα τρέχει για να τρέχει και ο Βελάσκες ψάχνει τους αντίπαλους επιθετικούς και δεν τους βρίσκει, είναι ευθύνη των ΜΜΕ και των γκρινιάρηδων οπαδών.

Αυτά φταίξανε στον Παναθηναϊκό. Όχι ότι αποψιλώθηκε το ρόστερ, όχι ότι γίνεται χαμός από τραυματισμούς, όχι ότι φορτώθηκαν στο ρόστερ παίκτες όπως ο Σο, όχι ότι η ομάδα ήταν αδούλευτη, όχι ότι ο Φερέιρα πάντα τα έβλεπε όλα ωραία και καλά, ενώ έδιωχνε τους πιο έμπειρους που είχε…

Πόσα θες να μας τρελάνεις, αγαπητέ Ζεσουάλδε; Για πες μας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags