Facebook Pixel Ζεσουάλδο + 13 = 14!
| 2012-11-15 22:02:00

Ζεσουάλδο + 13 = 14!

Ζεσουάλδο + 13 = 14!

Μπορεί ο Τύπος και η πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να ζήταγε την παραίτηση του Φερέιρα, όχι όμως και οι οργανωμένοι που δεν τον αποδοκίμασαν ποτέ. Γι΄ αυτό και δεν τους ξέχασε!

Η σχέση που είχαν δημιουργήσει οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τα δύο αυτά χρόνια της θητείας του στο «τριφύλλι» ήταν... σπάνια. Τόσο πέρυσι, που η ομάδα... πέταγε και κυνηγούσε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα όσο και φέτος που δεν βλεπόταν. Μπορεί το ΟΑΚΑ να έβραζε στις «γκέλες» των πρασίνων, ωστόσο από το πέταλο ποτέ δεν ακούστηκε γιούχα.

Μάλιστα, όταν ξεκίνησε η... κατηφόρα, από την Θύρα 13 ακούστηκε πολλές φορές το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού, σε μία προσπάθεια να τον στηρίξουν. Άλλωστε, αυτό έκαναν πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια, όταν αντιπροσωπεία τους βρέθηκε στην Παιανία και συζήτησε μαζί του για τις εξελίξεις στην ομάδα. Οι οργανωμένοι πίστευαν πολύ στον Φερέιρα και τον στήριζαν, γιατί θεωρούσαν πως ήταν ένας άνθρωπος που δεν τους κορόιδευε και ο οποίος τους καταλάβαινε απόλυτα. Έβλεπαν πως δεν έχει τα υλικά να «πολεμήσει», αλλά δεν τα παράταγε ποτέ. Και αυτό ήταν που τους τρέλαινε...

Και ο Ζεσουάλδο όμως, είχε δημιουργήσει μία μοναδική σχέση μαζί τους και για αυτό σε πολλά παιχνίδια, κυρίως πέρυσι και όχι τόσο φέτος που... βιαζόταν να φύγει μετά τα άσχημα αποτελέσματα, πήγαινε στο πέταλο και τους ευχαριστούσε. Αυτό έκανε και χθες στην τελευταία ανακοίνωσή του ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα του συλλόγου και σε αυτά που δυσκόλεψαν την δουλειά του σύμφωνα με τον ίδιο, αφιέρωσε την τελευταία πρόταση στους οργανωμένους.

Ο Φερέιρα συγκεκριμένα έκλεισε το «αντίο» του λέγοντας: «Τέλος, θέλω τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ιδιαιτέρως αυτούς της ΘΥΡΑΣ 13, τους οποίους θα έχω πάντα στην καρδιά μου».

Οι οπαδοί του ΠΑΟ, έστω και αν φέτος η χρονιά πήγε χάλια, έχασαν έναν φίλο τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags