Χολή και δηλητήριο, ακόμη και αν (η ηλίθια κριτική) στοχεύει εφήβους.

Ο Ταχτσίδης ήταν... παλάμη με τα πέντε δάχτυλα ανοιχτά, στα μούτρα όσων εξάντλησαν στο πρόσωπό του το μίσος τους. Με πρώτο το σινάφι μου, ο 17χρονος τότε Παναγιώτης έγινε στόχος χυδαίας «κριτικής», με αφορμή κάποιες νεανικές του τρέλες και ένα συγκεκριμένο του φλερτ. Οι? αξιοπρεπείς αυτοί κύριοι, που τα έβαλαν με έναν 17χρονο, είναι πολύ πιθανό στην ηλικία αυτή να έχουν κάνει πολύ χειρότερα.

Με «ειδήσεις» που αφορούσαν τη συμπεριφορά του και έβγαιναν μέσα από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ δομήθηκε το πορτρέτο ενός παιδιού θρασύτατου, επιπόλαιου. Τεμπέλη και καλοπερασάκια. Είναι ακριβώς η εικόνα που δίνει η διεστραμμένη Ελλάδα σήμερα για τη νεολαία της... Ο Ταχτσίδης πήρε πριν από δύο χρόνια των ομματιών του και μετακόμισε σε ποδοσφαιρική χώρα που δεν είναι τριτοκοσμική. Μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να γίνει βασικός στη Ρόμα, αλλά και να κάνει τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με την απόδοσή του κατά του Εϊρε!

Ολοκληρωμένος παίχτης. Ηγέτης! Κόβει και δημιουργεί. Σίγουρη κοντινή μπαλιά και μακρινή απόλυτης ακρίβειας, ακόμη και υπό πίεση. Και άριστο σουτ. Πολύτιμος παίχτης. Εφυγε από την ελληνική κακομοιριά και σώθηκε! Και δεν είναι ο μόνος...

Πηγή: Εθνοσπόρ