Facebook Pixel Τιτιβίσματα με τριφυλλάκια!
| 2012-11-20 19:50:00

Τιτιβίσματα με τριφυλλάκια!

Τιτιβίσματα με τριφυλλάκια!

Και ο Τάσος Νικολογιάννης στην ομάδα του sportdog! Μοιράζει "τριφυλλάκια" - ατάκες και σχολιάζει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τα κάθε είδους τιτιβίσματα...


Aυτό το πρώτο ματς του Ρότσα στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα αποδειχθεί στην πορεία, ότι ήταν πιο εύκολο από αυτά που ακολουθούν. Ο λόγος είναι ότι πάντα σε μία αλλαγή οι παίκτες αντιδρούν και δίνουν κάτι παραπάνω, για να δείξουν και στον νέο προπονητή τι μπορούν να προσφέρουν.

*Συμφωνώ απόλυτα με τον Χουάν που λέει, ότι δεν χρειάζονται θριαμβολογίες και κάθε ματς πρέπει να το βλέπουν ξεχωριστά.

*Όταν είσαι στο -15 από τον πρώτο Ολυμπιακό δεν δικαιολογείσαι να πανηγυρίζεις μετά από νίκη επί του ΠΑΟΚ. Βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις.

*Ούτε δικαιολογείσαι να μπαίνεις τώρα στην πρώτη ομάδα και να τιτιβίζεις, ή να γράφεις σχόλιο στο profil σου στο facebook και να αφήνεις υπονοούμενα για τον πρώην προπονητή. Και μιλάω για όσα έγραψαν κάποιοι από τους Νέους παίκτες που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

*Όταν θα έχει περάσει μία 10ετία και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίζουν στον Παναθηναϊκό και έχουν προσφέρει στην ομάδα, τότε να λένε ότι θέλουν. Τώρα δεν επιτρέπεται και όσοι το κάνουν για μένα δείχνουν, ότι έχουν πρόβλημα νοοτροπίας, που αν δεν αλλάξει δεν πρόκειται να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

*Θα πει κανείς, ότι οι πιτσιρικάδες παίρνουν παράδειγμα από τον πρόεδρο της ομάδας, που τιτιβίζει συχνά-πυκνά. Η διαφορά είναι ότι ο Αλαφούζος ό,τι γράφει το γράφει για να προστατέψει στην ομάδα και να επιτεθεί στους αντιπάλους και όχι για να κάνει κριτική στην ομάδα και σε πρώην και νυν προπονητές.

*Οσο για αυτούς που ακόμα και σήμερα πιστεύουν, ότι τα κωλόπαιδα «έφαγαν» τον Φερέιρα και για αυτό έπαιξαν μπάλα με τον ΠΑΟΚ, ας ρίξουν μία ματιά στην ενδεκάδα. Οι Τοτσέ, Κουίνσι, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες είναι μεταγραφές του Φερέιρα και πίνουν νερό στο όνομά του, όπως φάνηκε και στον πανηγυρισμό του Ζέκα. Ο Καρνέζης και ο Σεϊταρίδης -ειδικά ο πρώτος- χρωστάνε στον Φερέιρα την καθιέρωσή τους στην ομάδα την τελευταία διετία. Αρα… άκυρη η σκέψη.

*Αυτά για σήμερα. Θα τα λέμε συχνά και από εδώ και ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει, όπως και με τον ΠΑΟΚ και τα χαμόγελα να είναι πιο συχνά πλέον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags