Facebook Pixel Παίρνει τα πάνω του με Ρότσα...
| 2012-11-23 00:33:00

Παίρνει τα πάνω του με Ρότσα...

Παίρνει τα πάνω του με Ρότσα...

Τι σου κάνει μερικές φορές η αλλαγή προπονητή; Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει πάρει πράγματι τα πάνω του στα δυο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Είναι πιο ζωντανός από πριν, κερδίζει, κάνει φάσεις και μοιάζει να συνέρχεται σιγά - σιγά. Σε αντίθεση με ό,τι γινόταν επί Φερέιρα που σε κάθε ματς γινόταν και χειρότερος.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει ακόμα ψυχολογικά κατάλοιπα από το προηγούμενο διάστημα. Τον είδαμε, δηλαδή, για μια ακόμα φορά να φοβάται. Κι έτσι αντί στο τέλος να κάνει το 2-0, ειδικά από την στιγμή που έπαιζε με παίκτη παραπάνω και ήταν καλύτερος, τα χρειάστηκε. Κινδύνεψε με ισοφάριση.

Κανονικά, δηλαδή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπρεπε να νιώθουν σίγουροι για την έκβαση του αγώνα. Να, όμως, που λύγισαν από το άγχος και στο τέλος κινδύνεψαν.

Αυτά, βέβαια, μπορούν να διορθωθούν σιγά – σιγά. Οι νίκες, άλλωστε, βοηθάνε σ’ αυτό και τονώνεται το ηθικό των παικτών. Αναμφισβήτητα, όμως, τα πρώτα σημάδια στην εποχή Ρότσα είναι θετικά. Ο Παναθηναϊκός δείχνει βελτιωμένος, έκανε δυο νίκες αμέσως, ενώ ακόμα και στην Ευρώπη έχει ελπίδες πρόκρισης και θα τα παίξει όλα για όλα στο Λονδίνο την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags