Facebook Pixel Τι γίνεται με τις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό;
| 2012-11-24 13:10:00

Τι γίνεται με τις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό;

 Τι γίνεται με τις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό;

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει στου Ρέντη: "Θέλω να τελειώνουμε γρήγορα με τις ανανεώσεις, ώστε να μη σέρνονται φήμες".

Συγκεκριμένα ήταν 18 Οκτωβρίου, όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στου Ρέντη για να τρίξει τα δόντια στους παίκτες και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο θέμα των ανανεώσεων.

"Επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν".

Μπορεί, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους "να τελειώνουν", ωστόσο σήμερα, ένα μήνα και κάτι μετά, τρεις σημαντικοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν βάλει ακόμα τις τζίφρες. Ο λόγος για τον Τζιμπούρ, τον Χολέμπας και τον Τοροσίδη.

Για τον πρώτο ακούμε εδώ και μέρες ότι το θέμα είναι τυπικό. Τα Μέσα στην πατρίδα του έχουν γράψει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία για να πάρει τα λεφτά του Μιραλάς, αλλά ο Ολυμπιακός το έχει διαψεύσει. Μπορεί το θέμα να είναι όντως τυπικό, αλλά επίσημα ο Αλγερινός δεν έχει ανανεώσει και αυτό είναι η ουσία.

Όσον αφορά στον Χολέμπας, πάει πολύ καιρός που τα ρεπορτάζ έγραφαν ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ως επιβράβευση για τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα το θέμα της ανανέωσης του Χολέμπας τείνει να γίνει σήριαλ, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι στο παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία θα γινόταν συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τον Βρέντζο για να συμφωνήσουν.

Τα ίδια και για τον Τοροσίδη. Μέχρι και για συνάντηση με τον Μαρινάκη γράφτηκε στην οποία οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, αλλά κι αυτό ο Ολυμπιακός το διέψευσε. Πλέον, το όνομα του Τοροσίδη ακούγεται ξανά για τις ...μισές ομάδες της Ιταλίας, ενώ οι Πρωταθλητές έχουν κλείσει ήδη -σύμφωνα με ρεπορτάζ- τον Σκόνδρα από τον Ατρόμητο, ενώ φαίνεται κοιτάζουν και τον Σπυρόπουλο από τον Πανιώνιο. Γιατί άραγε;

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, υπάρχει θέμα στον Ολυμπιακό με τις ανανεώσεις και η επιθυμία του προέδρου, όπως εκφράστηκε με εκείνη την ομιλία του στου Ρέντη, δεν έγινε πραγματικότητα. Για την ώρα τουλάχιστον. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags