Facebook Pixel Βλέπει, ακούει και μαθαίνει
| 2012-11-24 13:40:00

Βλέπει, ακούει και μαθαίνει

Βλέπει, ακούει και μαθαίνει

Στον ΠΑΟΚ, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κρατούν μικρό καλάθι. Ξέρουν ότι τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου και όχι της διεκδίκησης της νίκης στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Στον «Δικέφαλο» του Ιβάν Σαββίδη προς το παρόν καταγράφουν τις αδυναμίες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, προχώρησαν ήδη στις πρώτες αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο κι ετοιμάζονται να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές, καθώς το υπάρχον μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν τους αρέσει, δεν τους πρεσβεύει.

Γι' αυτό ουδεμία έκπληξη θα προκληθεί εάν οι έχοντες λόγο στις αποφάσεις προβούν σε ριζική «ανακαίνιση» της ΠΑΕ και τώρα, αλλά περισσότερο το καλοκαίρι. Ο νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και βλέπει (τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες της ομάδας, η οποία διεκδικεί -από τη Βέροια- τον τίτλο της πιο απείθαρχης) και μαθαίνει (ότι η ομάδα έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της), και ακούει (τους Ρώσους συμβούλους του, που εγκατέστησε στην Τούμπα). Αυτό που περιμένει από εκείνους είναι να του καταθέσουν τις απόψεις τους, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του.

Δείχνει να μη βιάζεται, δίνοντας πίστωση χρόνου στους συνεργάτες και τη δυνατότητα να εμφανιστούν «διαβασμένοι», όμως σε περίπτωση που εκείνοι του εισηγηθούν ακόμα και τώρα κάποια αλλαγή, τότε θα την υλοποιήσει, διότι πρωτεύον για το μεγάλο αφεντικό είναι να αρχίσει να λειτουργεί η ΠΑΕ σύμφωνα με τα δικά του «θέλω».

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags