Facebook Pixel Και στην Ισπανία διαβάζουν σκύλο!
| 2012-11-25 13:40:00

Και στην Ισπανία διαβάζουν σκύλο!

Και στην Ισπανία διαβάζουν σκύλο!

Δεν προλαβαίνει να αποκαλύψει κάτι ο σκύλος και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου!

Αναφερόμαστε στην αποκάλυψη που έκανε πριν δύο ημέρες η νέα στήλη του σκύλου στο Twitter "Sportdog Penalty" σχετικά με την επιθυμία του Φάνη Γκέκα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τι έγραφε ο σκύλος; Θυμίζουμε... "Είδηση: ο Γκέκας έρχεται στην Ελλάδα για ΠΑΟ,ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ αρκεί να του προσφέρουν συμβόλαιο με fix καθαρές αποδοχες 400.000 ευρώ συν μπόνους".

Ε, σήμερα η μεγάλη εφημερίδα "Αs" της Ισπανίας φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ για τον Γκέκα την επιθυμία του να αγωνιστεί σε κάποια ελληνική ομάδα.

Ιδού...

"Eίναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γκέκας αναζητά τρόπο για να φύγει από τη Λεβάντε τον Ιανουάριο. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί και είναι απογοητευμένος διότι δεν έχει το ρόλο που προσδοκούσε στην ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και ο Φάνης σκέφτεται πλέον την προοπτική επιστροφής του προκειμένου να μη χάσει και τη θέση του στην Εθνική.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την επιθυμία του να φύγει ήταν και η συζήτηση που είχε με τον μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος του πρότεινε είτε να μείνει στην Ισπανία είτε να πάει στη Γερμανία, με τον Γκέκα να του τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags