Facebook Pixel «Θέλω να τελειώσω σε μία μεγάλη ομάδα...»
| 2012-11-27 18:23:00

«Θέλω να τελειώσω σε μία μεγάλη ομάδα...»

«Θέλω να τελειώσω σε μία μεγάλη ομάδα...»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε ως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του την φετινή στον Πανθρακικό, ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο.

«Στην Κομοτηνή βρήκα μια πόλη με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα τους. Που με πίστεψαν, με στήριξαν και από την πλευρά μου ήθελα να ανταποδώσω. Ήθελα να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Από τις χρονιές που έχω παίξει το ευχαριστιέμαι πιο πολύ. Οι άνθρωποι εδώ (στην Κομοτηνή) είναι ευγενικοί, με καρδιά κάτι που δεν το έχω συναντήσει αλλού. Και στην ομάδα αισθάνθηκα πολύ οικεία και αυτοί μαζί μου.

Έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Με καλά παιδιά, όλοι για την ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εδώ ηρέμησα όταν γύρισα. Όταν δεν παίζεις και δεν βγάζεις αυτό που έχεις μέσα σου, αισθάνεσαι περίεργα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσω (την καριέρα μου) σε μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι θα παίξω άλλα 4-5 χρόνια ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Βέβαια εμένα μου αρέσει να τελειώνω τις δουλειές μου. Το έχω πει και στην διοίκηση. Έχω συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι όποιος θέλει να έρθει να μιλήσουμε.

"Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα το εξωτερικό. Εκεί κοιτάς τις δυνάμεις σου, τι μπορείς να κάνει και που μπορείς να φτάσεις. Μαθαίνεις μια καινούργια γλώσσα, καλείσαι να εγκλιματιστείς σε ένα νέο περιβάλλον, στη νοοτροπία του κόσμου. Όπου πήγα αυτό προσπάθησα. Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο. Στην Αγγλία ήμουν μικρός 19 ετών, έμαθα πολλά πράγματα ποδοσφαιρικά. Εκεί έγινα ποδοσφαιριστής. Γύρισα στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε. Στην Ιταλία θα ήταν ό,τι καλύτερο να έμενα, αλλά κάποιες επιλογές μου ήταν λάθος, όπως έχω παραδεχθεί. Μου ταιριάζει σαν πρωτάθλημα. Σαν τρόπος σκέψης, σαν φιλοσοφία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags