Facebook Pixel Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω!
| 2012-11-29 11:30:00

Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω!

Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω!

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Όλοι όμως ξεχνούν πως ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο και μάλιστα από τα "βαριά" και ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να στείλει μήνυμα στην διοίκηση πως για να αποχαιρετήσει το "τριφύλλι" πρέπει πρώτα να του καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Το …γυαλί με τον Μπουμσόνγκ είχε ραγίσει από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήταν συνεχώς τραυματίας και υπήρχε ενόχληση στη διοίκηση για την προσφορά του. Οι απαραίτητες εξηγήσεις δεν δόθηκαν νωρίς και η ενόχληση έγινε δυσαρέσκεια και η δυσαρέσκεια έγινε ακόμα και διαζύγιο σε δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με τον Γάλλο όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και αυτό του διαζυγίου αλλά το σίγουρο είναι ένα. Στην περίπτωση που θα πρέπει να αποχωρήσει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από το "τριφύλλι" δεν θα το κάνει έτσι απλά αφού έχει να λαμβάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και τα χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού δεν φτάνουν! Πάντως η διοίκηση των "πρασίνων" είναι αισιόδοξη πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags