Facebook Pixel Χαμόγελα και ικανοποίηση
| 2012-11-29 22:40:00

Χαμόγελα και ικανοποίηση

Χαμόγελα και ικανοποίηση

Ο Χουάν Ρότσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλει ο Σο και οι υπόλοιποι, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που με αυτές τις συνθήκες βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα.

«Όπως ήταν το γήπεδο ειδικά τα τρία πρόσωπα που ήταν οι Σο, Αποστολόπουλος και Δώνης τα πήγαν καλά. Δεν θυμάμαι να έχει τόσο νερό στο ΟΑΚΑ όσο σήμερα και πάλι καλά που τελείωσε ο αγώνας και δεν χρειάστηκε να έρθουμε και πάλι αύριο. Το θετικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί γιατί έρχονται τα ματς με Πανιώνιο, Τότεναμ και Ολυμπιακό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ματς αυτά».

Για το αν τα γκολ του Φορναρόλι τον βοηθήσουν στην συνέχεια: «Αυτή την ερώτηση στον ίδιο, έχουν γίνει κάποια πράγματα που δεν έχει ξαναδεί ο Παναθηναϊκός όπως η εμφάνιση του Σο για πρώτη φορά και μετά από αποχή. Ελπίζουμε να τον βοηθήσει το γκολ τον Φορναρόλι. Έχουμε και άλλα παιδιά και χρειαζόμαστε και όλους τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν ήρωες αυτοί που ήρθαν με ακραίες καιρικές συνθήκες και θέλαμε να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι ειδικά γιατί στο δεύτερο ημίχρονο που το γήπεδο ήταν πιο βαρύς δεν τραυματίστηκε κανένας».

Για το ντεμπούτο του Σο: «Εμείς τον βλέπουμε κάθε μέρα πόσο προσπαθεί και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια».

Αν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του: «Εμείς θέλαμε η πρώτη παρουσία του, έπρεπε να παίξει για ένα χρονικό διάστημα ήταν προγραμματισμένη, δεν βοήθησε το γήπ0εδο, αλλά φάνηκε ότι το θέλε πάρα πολύ. Χάρηκε αυτός, χαρήκαμε και εμείς και ο κόσμος που τον είδε για πρώτη φορά και ελπίζουμε να είναι γερός και να μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags