Facebook Pixel Ούτε ...Φαλκάους, αλλά ούτε και Φορναρόληδες!
| 2012-12-01 11:30:00

Ούτε ...Φαλκάους, αλλά ούτε και Φορναρόληδες!

 Ούτε ...Φαλκάους, αλλά ούτε και Φορναρόληδες!

Τα πρώτα τηλεφωνήματα από Λατινική Αμερική έχει δεχτεί ήδη ο Ρότσα, από μάνατζερ κ.λπ., που του προτείνουν ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό...

Ο Χουάν είναι ξανά πρώτος προπονητής στο "τριφύλλι" και οι ατζέντηδες από την πατρίδα του, την Αργεντινή και όχι μόνο, έσπευσαν να τσεκάρουν αν ισχύει ο αριθμός του. Κι αφού σιγουρεύτηκαν, άρχισαν τις προτάσεις.

Γιατί ο Χουάν δεν είχε κόψει ποτέ τους δεσμούς του με την πατρίδα του και την αγορά της, που έχει μπόλικο χρυσάφι. Αρκεί να κόβει το μάτι... Μην αναφερθούμε πάλι στην περίπτωση του Φαλκάο και στην πρόταση που είχε κάνει για αυτόν τον παίκτη στην τότε διοίκηση του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να τον ακούσει κανείς τότε.

Το τηλέφωνο του Ρότσα, λοιπόν, χτυπάει όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα και τα τηλεφωνήματα από την άλλη άκρη του πλανήτη έχουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Όχι μόνο για παίκτες που δεν έχουν περάσει ποτέ τον Ατλαντικό. Αλλά και για ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική που αγωνίζονται ήδη στην Ευρώπη και έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του συγκεκριμένου στιλ ποδοσφαίρου. Μπορούν, αν αποκτηθούν δηλαδή, να προσφέρουν άμεσα. Όχι σαν κάτι άλλους που ήρθαν το καλοκαίρι κι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν όντως ...παίζουν στον Παναθηναϊκό!

Το σίγουρο είναι πως ο Χουάν τις έχεις τις άκρες του στην Αργεντινή. Εντάξει, μπορεί να μην φέρει Φαλκάους, αλλά τους Φορναρόληδες μπορεί να τους αποφύγει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags