Facebook Pixel Η μαγκιά Λίνεν με Χολέμπας!
| 2012-12-02 11:00:00

Η μαγκιά Λίνεν με Χολέμπας!

Η μαγκιά Λίνεν με Χολέμπας!

Περιζήτητος έχει γίνει ο Χολέμπας. Έχει καλή απόδοση με τον Ολυμπιακό, παίζει πια στην Eθνική, το κασέ του έχει ανέβει, ενώ τον γλυκοκοιτάει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παράλληλα, καραδοκούν και ομάδες της Μπουντεσλίγκα από τη Γερμανία για τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών. Κι όλα αυτά από τότε που ήρθε ο Χολέμπας στην Ελλάδα.

Ο Λίνεν τον ήθελε, όπως όλοι γνωρίζουν. Και τον πήγε στον Ολυμπιακό, επί Κόκκαλη ακόμα, επειδή τον ήξερε και τον πίστευε από την συνεργασία που είχαν στην Μόναχο 1860. Η αλήθεια, μάλιστα, είναι ότι ο Χολέμπας αρχικά αμφισβητήθηκε αρκετά σαν επιλογή τον πρώτο καιρό. Θεωρήθηκε γυμνασμένος, αλλά όχι και ότι ξέρει αρκετή μπάλα.

Κι από τη Β΄ Γερμανίας που αγωνιζόταν τότε, ο Χολέμπας άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των προπονητών του στον Ολυμπιακό σταδιακά. Ο Λίνεν έφυγε πολύ σύντομα και ο Βαλβέρδε ανέλαβε. Επί ημερών Βάσκου ο Χολέμπας βελτιώθηκε, έγινε βασικός κι αναντικατάστατος, ωρίμασε σαν παίκτης, με συνέπεια να πάει και στην εθνική Ελλάδας.

Κι επί Ζαρντίμ, όμως, ο Χολέμπας παίζει μια χαρά και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ, παρά το κατά γενική ομολογία μέτριο (ως κακό σε κάποια ματς) Euro που έκανε το καλοκαίρι.

Ο Χολέμπας, λοιπόν, βλέπει να γίνεται λίμιτ-απ στις μετοχές του. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ωφελήθηκε από την παρουσία του και το κεφάλι όλων των προπονητών της ομάδας στην αριστερή πλευρά της άμυνας είναι ήσυχο. Ίσως αυτό να ήταν το καλύτερο που έκανε ο Λίνεν στις λίγες εβδομάδες που είχε μείνει στο λιμάνι. Και ο συγκεκριμένος παίκτης, όμως, με σκληρή δουλειά κατάφερε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags