Παράλληλα, καραδοκούν και ομάδες της Μπουντεσλίγκα από τη Γερμανία για τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών. Κι όλα αυτά από τότε που ήρθε ο Χολέμπας στην Ελλάδα.
Ο Λίνεν τον ήθελε, όπως όλοι γνωρίζουν. Και τον πήγε στον Ολυμπιακό, επί Κόκκαλη ακόμα, επειδή τον ήξερε και τον πίστευε από την συνεργασία που είχαν στην Μόναχο 1860. Η αλήθεια, μάλιστα, είναι ότι ο Χολέμπας αρχικά αμφισβητήθηκε αρκετά σαν επιλογή τον πρώτο καιρό. Θεωρήθηκε γυμνασμένος, αλλά όχι και ότι ξέρει αρκετή μπάλα.
Κι από τη Β΄ Γερμανίας που αγωνιζόταν τότε, ο Χολέμπας άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των προπονητών του στον Ολυμπιακό σταδιακά. Ο Λίνεν έφυγε πολύ σύντομα και ο Βαλβέρδε ανέλαβε. Επί ημερών Βάσκου ο Χολέμπας βελτιώθηκε, έγινε βασικός κι αναντικατάστατος, ωρίμασε σαν παίκτης, με συνέπεια να πάει και στην εθνική Ελλάδας.
Κι επί Ζαρντίμ, όμως, ο Χολέμπας παίζει μια χαρά και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ, παρά το κατά γενική ομολογία μέτριο (ως κακό σε κάποια ματς) Euro που έκανε το καλοκαίρι.
Ο Χολέμπας, λοιπόν, βλέπει να γίνεται λίμιτ-απ στις μετοχές του. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ωφελήθηκε από την παρουσία του και το κεφάλι όλων των προπονητών της ομάδας στην αριστερή πλευρά της άμυνας είναι ήσυχο. Ίσως αυτό να ήταν το καλύτερο που έκανε ο Λίνεν στις λίγες εβδομάδες που είχε μείνει στο λιμάνι. Και ο συγκεκριμένος παίκτης, όμως, με σκληρή δουλειά κατάφερε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος