Facebook Pixel Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός ...το ξέρει καλά!
| 2012-12-02 12:00:00

Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός ...το ξέρει καλά!

Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός ...το ξέρει καλά!

Έναν δικό τους άνθρωπο βλέπουν πλέον στoν πάγκο του ΠΑΟ οι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και είναι μεγάλη η ευκαιρία γι' αυτούς να καθιερωθούν...

Μαυρίας, Καπίνο, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φουρλάνος, είναι έξι ποδοσφαιριστές που σταμάτησαν να βρίσκονται στο ...ασανσέρ μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας και, πλέον, θεωρούνται μέλη του ρόστερ της Ανδρών. Ασχέτως αν καμία φορά συμμετέχουν στα παιχνίδια της Νέων, για να διατηρήσουν ρυθμό.

Πήραν σιγά-σιγά τις ευκαιρίες που πρέπει, αν και θα μπορούσαν όλοι να είχαν αγωνιστεί περισσότερο επί Φερέιρα. Να είχαν αξιοποιηθεί, ουσιαστικά, περισσότερο, αφού κακά τα ψέματα αυτά παιδιά είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αλλά και εκείνα που μέχρι χθες είχαν προπονητή τον Ρότσα στην ομάδα Νέων.

Και, δεν αποκλείεται, άμεσα να κληθούν κάποιοι από αυτούς στην πρώτη ομάδα. Αυτό υποστηρίζουν πολλοί γύρω από τον Παναθηναϊκό και το περιμένουν, λίγο-πολύ όλοι. Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο τυχαία δεν είναι η προώθηση του Χουάν στην πρώτη ομάδα.

Ένας από τους λόγους που έγινε, δηλαδή, ήταν για να αξιοποιηθούν καλύτερα τα παιδιά της Νέων. Και ο Ρότσα, που ξέρει τα συγκεκριμένα παιδιά και τον ξέρουν καλά, μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και σε αυτό το κομμάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags