Facebook Pixel Τώρα ούτε έφταιξε ούτε τον "έκοψε" ο Σπάθας...
| 2012-12-02 20:06:00

Τώρα ούτε έφταιξε ούτε τον "έκοψε" ο Σπάθας...

Τώρα ούτε έφταιξε ούτε τον "έκοψε" ο Σπάθας...

Νέα γκέλα ο ΠΑΟΚ, 0-0 στη Βέροια. Ο Σπάθας απέβαλε τον Ματέους και έδωσε πέναλτι στη Βέροια στο 36΄, αλλά ο Καλτσάς το έχασε. Δεν σοβαρεύεται ο Δικέφαλος...

Βούρκος ήταν το γήπεδο της Βέροιας όπου μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαν να παίξουν οι δύο ομάδες, προσπαθώντας να βρουν τρόπο πως θα ξεφύγουν από την λάσπη! Ο ΠΑΟΚ πάντως μπήκε δυνατά στο ματς, έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, με τα σουτ των Αθανασιάδη και Φωτάκη.

Στη συνέχεια η Βέροια ανέβασε ρυθμούς και ήταν εκείνη που πήγε να κάνει την ζημιά στον «δικέφαλο», καθώς απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ όμως ο Γλύκος και ο κακός αγωνιστικός χώρος είπε «όχι» στην ομάδα της Ημαθίας.

Το έδωσε ο Σπάθας, δεν το έβαλε ο Καλτσάς

Στο 36΄ όμως έγινε η φάση του αγώνα. Ο Βιβιάν πήγε ...ατσούμπαλα να μαρκάρει τον Καλτσά μέσα στην περιοχή του Γλύκου, ο παίκτης της Βέροιας ανατράπηκε και ο Σπάθας, για τον οποίο είχε βγάλει ανακοίνωση-προσοχής ο ΠΑΟΚ πριν από το ματς, έδειξε σωστά την άσπρη βούλα και την κόκκινη στον Βιβιάν.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καλτσάς, επέλεξε την αριστερή γωνία του Γλύκου, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια και το 0-0 παρέμεινε! Μέχρι το ημίχρονο δεν δημιουργήθηκε άλλη απειλή και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το μηδέν, αλλά ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βγάλει το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο.

Δεν έμπαινε με τίποτα

Με αλλαγή ξεκίνησε ο Δώνης το δεύτερο ημίχρονο, βάζοντας στη θέση του Ρομπέρ τον Σταφυλίδη θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει το κενό που άφησε ο Βιβιάν, δείχνοντας πως ο στόχος παραμένει το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον ρυθμό, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε καμία από τις δύο ομάδες για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Γλύκος μετά από κόντρες πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και η Βέροια ανοίξει το σκορ και έγινε ο ήρωας του «δικεφάλου». Η απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήρθε άμεσα και στην επόμενη φάση ήταν η σειρά του Λόπες να σώσει την ομάδα του από το δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη, διώχνοντας σε κόρνερ.

Τελικά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε άλλη μία γκέλα με αποτέλεσμα να μείνει 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και αυτή την φορά σίγουρα δεν του έφταιγε ο Σπάθας.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68’ Πέρεθ), Μπαργκάν (87’ Μπελόν), Ιωάννου (58’ Κόστλι). 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63’ Έτο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46’ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77’ Γιάννου), Αθανασιάδης. 

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags