Ο Βαλβέρδε παραμένει το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, ως αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Marca» στην ηλεκτρονική της μορφή οι φίλαθλοι των «νυχτερίδων» λένε όχι στον Ερνέστο.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σε ψηφοφορία 21.963 φιλάθλων, οι οποίοι μπήκαν στην διαδικασία να επιλέξουν τον τεχνικό της αρεσκείας τους,«πάγωσαν» τον Ερνέστο επιλέγοντας τον έμπειρο Λουίς Αραγονιές, αφήνοντας παράλληλα τον Βάσκο στην 3η θέση πίσω και από τον Σούστερ.

Συγκεκριμένα, ο Αραγονιές συγκέντρωσε το συντριπτικό ποσοστό του 54.4% το οποίο μεταφράζεται σε 11.950 ψήφους. Δεύτερος στην επιλογή των οπαδών για την διαδοχή στο «Μεστάγια», ο Μπέρντ Σούστερ με τον Γερμανό να έχει μεταξύ άλλων και βρεθεί και στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην τριάδα ο «δικός μας άνθρωπος» λόγω της θητείας του στην Ελλάδα Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Βάσκο να επιλέγεται από 2.632 ανθρώπους σύμφωνα με τους οποίους είναι ο καταλληλότερος για να βρεθεί στον πάγκο των Ισπανών.

Εκτός από τους τρεις τους οποίους προαναφέραμε, ένα ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο της τάξης του 8% θεωρούν ότι ο Μανθάνο και ο Μαρσελίν είναι ότι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Βαλένθια.

Πηγή: sentragoal.gr