Facebook Pixel Άλλος φταίει, άλλος φεύγει…
| 2012-12-04 11:00:00

Άλλος φταίει, άλλος φεύγει…

Άλλος φταίει, άλλος φεύγει…

Αυτό, πάντως, που έγινε το Σαββατοκύριακο είναι ενδεικτικό για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο εύκολα βλέπουν οι προπονητές το δρόμο της εξόδου.

Η Ξάνθη για ένα ακόμα παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη. Κι αμέσως μετά το ματς το αφεντικό της ΠΑΕ, ο Πανόπουλος δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια μπροστά στις κάμερες:

"Eίναι γνωστό ότι οι επιτυχίες έχουν πολλούς αποδέκτες και οι αποτυχίες συνήθως έναν. Θέλω να σας πω ότι για όλη την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι προπονητές. Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ".

Κάποιος θα περίμενε ότι ο Κωστένογλου, παρά τα άσχημα αποτελέσματα, θα συνέχιζε στον πάγκο της Ξάνθης. Αφού δεν φταίει αυτός, γιατί να φύγει;

Πριν περάσουν και τόσες πολλές ώρες δα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήρθε να διαψεύσει αυτή την πρόβλεψη: "Η ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου".

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος της αποχώρησης, όποιος κι αν πήρε την απόφαση, ό,τι κι αν συνέβη ή μεσολάβησε, σημασία έχει ότι αυτός που πλήρωσε πάλι το μάρμαρο ήταν ο προπονητής.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κωστένογλου δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στην Ξάνθη. Η ομάδα δεν συνήλθε από την αλλαγή προπονητή. Όπως και να έχει, όμως, και ο Κωστένογλου αποτελεί πια παρελθόν για την ακριτική ομάδα. Κι αυτά, βέβαια, γίνονται συχνά σε πολλούς συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags