Facebook Pixel «Η κατάφορη αδικία στο Καραϊσκάκη δεν τους δικαιολογεί…»
| 2011-03-06 22:42:00

«Η κατάφορη αδικία στο Καραϊσκάκη δεν τους δικαιολογεί…»

«Η κατάφορη αδικία στο Καραϊσκάκη δεν τους δικαιολογεί…»

Ο Γιώργος Σπανουδάκης μέσα από το blog του σχολιάζει την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λάρισα με 2-0, ανησυχεί για τη συνέχεια και δίνει… διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου.

Το χέρι (πέναλτι) του Χρήστου Μελίσση στο ξεκίνημα της χθεσινής αναμέτρησης της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό, είναι πταίσμα μπροστά στα όσα είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη. Ενδεχομένως να είναι πταίσμα και μπροστά στα… κακουργήματα που έκαναν οι Πράσινοι στη συνέχεια του αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στη Λάρισα να πάρει ένα τρίποντο με γκολ δύο δώρα. Του Καντέ στο 1-0 και του Βύντρα στο 2-0.

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μετά το Καραϊσκάκη, τον πήρε η κάτω βόλτα. Δικαιολογημένα για μια ομάδα που είδε να της κλέβουν τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της και μαζί και την τελευταία ελπίδα να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Αντί για -4, η διαφορά εκτινάχτηκε στους -10 και έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία θα φτάσει στους -20!

Ωστόσο η κατάφορη αδικία στο Καραϊσκάκη και τα όσα ακολούθησαν δεν δικαιολογούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να σφυρίζουν αδιάφορα και να δίνουν το δικαίωμα στη Λάρισα, στον Ατρόμητο και αύριο στον Ηρακλή να ξεγυμνώνουν την ομάδα και να δίνουν το δικαίωμα στην… αντίπερα όχθη να κομπάζει για την διαφορά.

Συγχρόνως οι Πράσινοι μπαίνουν σ’ ένα πολύ περίεργο μονοπάτι, το οποίο στο παρελθόν έχει δείξει ότι οδηγεί σε οδυνηρά αποτελέσματα όλες τις ομάδες που αποτυγχάνουν να κερδίσουν το Πρωτάθλημα.

Διότι στα πλέι οφ, μέχρι σήμερα, όλοι οι απογοητευμένοι δευτεραθλητές καταλήγουν τρίτοι, τέταρτοι μέχρι και πέμπτοι και καταϊδρωμένοι.

Την έχουν ήδη πατήσει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πάει ολοταχώς να γίνει ο τέταρτος αυτής της παρέας, εάν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο. Οι Πράσινοι προλαβαίνουν να ξυπνήσουν. Το θέμα είναι εάν θέλουν;

Υ.Γ. Δράκος η ιστορία περί ανάμειξης του Θόδωρου Αγγελόπουλου στον Παναθηναϊκό, μέσω Βγενόπουλου.

ΥΓ.1 Ο Βγενόπουλος δεν προτίθεται να μιλήσει. Όσες προκλήσεις και εάν δεχτεί. Πάντως εάν… έχει μπόλικα πράγματα να πει.

ΥΓ.2 Τρομακτική η ιδέα να προεισπράξει ο Παναθηναϊκός τα εμπορικά δικαιώματα (τηλεοπτικά) και να τρέξει η ΠΑΕ με νέο δάνειο. Διότι τότε ούτε το άρθρο 44 δεν θα γλιτώνει τον Παναθηναϊκό. Ούτε η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων δεν τα έχει κάνει αυτά…

ΥΓ.3 Υπομονή μέχρι το τέλος του Απριλίου. Μέχρι να εκπνεύσει το έγγραφο…

Πηγή: exedrasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags