Facebook Pixel Δεν βρίσκεις εύκολα Τοροσίδη…
| 2012-12-06 11:42:00

Δεν βρίσκεις εύκολα Τοροσίδη…

Δεν βρίσκεις εύκολα Τοροσίδη…

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα μείνει ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό-που εγώ θεωρώ πως στο τέλος θα μείνει, αλλά εκτίμηση μου είναι. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αυτό που ξέρω είναι ότι πάρα πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βρει ακραίο αμυντικό της ποιότητας και της κλάσης (αλλά και της ηλικίας-27 στα 28) του Τοροσίδη, με τα λεφτά που φαντάζομαι πως μπορεί να διαθέσει για δεξί μπακ.

• Εδώ βλέπεις ότι ας μην είναι στα καλύτερά του, φαίνεται αυτή η ποιότητα κι η κλάση του στα δύσκολα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και καλός αμυντικά και με βοήθειες επιθετικά. Με το γκολ της ισοφάρισης στο Μονπελιέ, με την πάσα προχθές στο Μήτρογλου (στην γκολάρα του 2-1), με ασίστ στον Μασάντο στην πρεμιέρα με τη Σάλκε, με τις δύο καλύτερες μπαλιές του Ολυμπιακού μέσα στη Σάλκε (σε Μήτρογλου, Φουστέρ), κλπ, κλπ.

• Τώρα με την Άρσεναλ έπαιξε αριστερός μπακ και ήταν μέσα (ως τελική ενέργεια) στα δύο από τις οκτώ καλύτερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού!

• Και τέλος πάντων, δύο φορές έπαιξε άλλος δεξιός μπακ, και τις δύο ο Ντιακιτέ, στα δύο παιχνίδια με τους Άγγλους και δε νομίζω να είδαμε ένα παίκτη έστω στο 60% του Τόρο.

• Γνώμη μου είναι ότι αν ο Τοροσίδης επιμένει να φύγει για το εξωτερικό η, αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει καλά ποιος θα είναι ο επόμενος Τοροσίδης. Γιατί πάντα υπάρχουν κάπου καλές λύσεις-κι όχι ακριβές. Αλλά η μαγκιά είναι να τις βρεις.

• Γιατί τώρα μπορεί να μας… ξινίζει ο Τόρο (επειδή βεβαίως ο ίδιος έχει δώσει αφορμές), αλλά μετά θα λέμε που είναι ο Τοροσίδης…

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags