Ο Λίνο, από ορισμένους, βρισκόταν (πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο πήρε την ομάδα πάνω του) στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Βραζιλία, μια και ήδη έχει γίνει 35άρης και έχει χάσει την… σπιρτάδα του.

Ομως ο Βραζιλιάνος έκανε… χαβαλέ με τους Ακόστα και Μουλόπουλο στην πλευρά του κι αφού είχε βγάλει αρκετές σέντρες - μισό γκολ που δεν κατέληξαν ποτέ στα δίχτυα τού Κυριακίδη, τα είπε με το… εαυτό του και πήρε την απόφαση να… εκτελέσει ο ίδιος.

Ο Κουμάλο (!) κέρδισε το φάουλ από τον Χοσέμι και ο Λίνο πήρε εντολή από τον πάγκο (μια κι ήταν… ζεστός) να εκτελέσει το φάουλ. Αυτός δεν προτίμησε να πετύχει γκολ με βασικό γνώμονα την τύχη, αλλά κυρίως λόγω τού μυαλού του. Ο Βραζιλιάνος έσκασε την μπάλα μπροστά στον Κυριακίδη και δεν του επέτρεψε να αποσοβήσει το γκολ. Ετσι σημείωσε το «χρυσό» γκολ και πλέον παίρνει τη φανέλα τού βασικού στο… σπίτι του.

Ποιος, όμως, είναι ο Λίνο; Τι κάνει στις προπονήσεις; Εχει αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή του; Απαντήσεις για όλα αυτά υπάρχουν και σας τις παραθέτουμε…

Ο Γιώργος Δώνης «στάζει μέλι» για τον Λίνο. «Του αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για τον επαγγελματισμό του, όσο και για την άψογη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, είτε παίζει, είτε δεν παίζει», είπε ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό κι αναφέρουμε το παρασκήνιο αυτής της πολύ καλής σχέσης.

Ο Λίνο πέρυσι (επί εποχής Μπόλονι) είχε ανταλλάξει… γαλλικά με τον προπονητή του, μια και δεν ήθελε να παίζει αριστερό χαφ εξτρέμ στο 4-2-3-1. Ομως φέτος άλλαξε ρότα, μια και τον έχει κερδίσει ο Δώνης. Μάλιστα τού έλεγε, όποτε καλούνταν να αγωνιστεί στην ίδια θέση: «Κόουτς, εγώ θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα». Κι από τότε ο Δώνης λέει τα καλύτερα για τον δουλευταρά Λίνο και τον έχει ως παράδειγμα για τους πολλούς μικρούς, του φετινού ΠΑΟΚ. Αλλωστε ο νέος είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς…

Πηγή: Sday.gr