Η επιχείρηση... αντεπίθεσης μετά το 2-2 έχει ήδη δρομολογηθεί. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες του δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από το ματς με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να μην παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο στα προσεχή παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναχαϊκή.

Γι' αυτό είναι αποφασισμένοι να επικεντρωθούν στο τι έκαναν λάθος στο ΟΑΚΑ και να μην το επαναλάβουν. Τα περισσότερα παράπονα του Πορτογάλου τεχνικού πάντως έχουν να κάνουν μην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Σιόβας λόγω της θλάσης του πρόκειται να χάσει τις αναμετρήσεις της Νέας Σμύρνης και της Πάτρας. Ο παίκτης αναμενόταν να κάνει την Δευτέρα εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και το πόσο θα λείψει από τα γήπεδα.

Πηγή: gazzetta.gr