Facebook Pixel Καλά, αυτοί δεν παίζουν για συμβόλαιο;
| 2012-12-10 22:50:00

Καλά, αυτοί δεν παίζουν για συμβόλαιο;

Καλά, αυτοί δεν παίζουν για συμβόλαιο;

Βλέποντας την αγωνιστική εικόνα του Χολέμπας και του Τοροσίδη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μοιραία έρχεται αυτή η απορία στο μυαλό...

Στον σκύλο έχουμε πει από την πρώτη μέρα πως θα τα λέμε και θα τα γράφουμε όλα. Κι αυτό που είδαμε στο ΟΑΚΑ από τους δύο πλάγιους αμυντικούς του Ολυμπιακού, δεν είχε σχέση με την ποιότητά τους, ούτε και με την εμπειρία που έχουν.

Πολύ περισσότερο τώρα, που σε έξι μήνες ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους και υποτίθεται πως πιέζουν με τις εμφανίσεις τους τη διοίκηση του Ολυμπιακού να βάλει κάτι παραπάνω στην πρότασή της για ανανέωση, προκειμένου να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν στο Λιμάνι.

Μαυρίας, Λάζαρος, ακόμα και ο Σπυρόπουλος, ζάλισαν τους Χολέμπας και Τοροσίδη με τις ενέργειές τους και έφτασαν να τους εκθέσουν. Είναι τυχαίο, για παράδειγμα, πως και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού μπήκαν από την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού; Το ένα από τον Μαυρία και το άλλο από πάσα του Μαυρία από την ίδια πλευρά. Όχι πως ο "Τόρο" από την άλλη τα πήγε και πολύ καλύτερα.

Όλοι, βέβαια, μπορούν να έχουν μία κακή βραδιά. Αλλά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές από τους οποίους υπάρχουν δεδομένες απαιτήσεις, σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν και το διάστημα που παίζουν για να κερδίσουν ένα καινούργιο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, κάπου οι δικαιολογίες στερεύουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags