Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις άλλωστε και των δύο "ερυθρόλευκων" είναι λογικό να έχουν τραβήξει την προσοχή του Βόσνιου ομοσπονδιακού τεχνικού της Αλγερίας, που μετά τον Τζιμπούρ που ήταν έτσι και αλλιώς στα πλάνα του υπολογίζει για τα καλά και τον Αμπντούν που βρίσκεται σε "δαιμονιώδη" κατάσταση.

Και για τους δύο άσους του Ολυμπιακού η δυνατότητα να πάρουν μέρος στο Κόπα Αφρικα σίγουρα σημαίνει πολλά για την καριέρα τους, την ώρα βεβαίως που στο μεγάλο λιμάνι ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους χωρίς τους δύο άσους για τον Ιανουάριο και για όσο χρειαστεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Η διοργάνωση άλλωστε ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 10 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως Τζιμπούρ και Αμπντούν θα βρεθούν μακριά από την ομάδα από τις γιορτές μέχρι όπου φτάσει η Αλγερία στη διοργάνωση, στη χειρότερη για τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό στις 10 Φεβρουαρίου, τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σαφέστατα ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη στο μυαλό τους αυτήν την προοπτική κάνοντας τα πλάνα τους χωρίς τους Αμπντούν και Τζιμπούρ, κάτι που σημαίνει πως ταυτόχρονα ανοίγουν προοπτικές και έρχονται ευκαιρίες και για άλλους παίκτες που έως τώρα δεν έχουν πάρει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ταυτόχρονα το Κόπα Αφρικα σε συνδυασμό με τις υποθέσεις των ανανεώσεων θα παίξει τον ρόλο του στην όποια κινητικότητα υπάρξει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.P

Πηγή: Goal