Ο Γερμανός τεχνικός ευτύχησε να πάρει στην αρχή 1-2 καλά αποτελέσματα και όλοι πίστεψαν ότι η Ένωση μπήκε στο σωστό δρόμο για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, τα τωρινά αποτελέσματα τους διαψεύδουν όλους. Η ομάδα που παρουσιάζει ο Λίνεν στον αγωνιστικό χώρο έχει τα μαύρα της τα χάλια και παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, σχεδόν με το τέλος του πρώτου γύρου.

Εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με την ΑΕΚ κι αν θα καταφέρει στο τέλος να σωθεί. Πράγμα που, πάντως, μοιάζει δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αυτό που θέλουμε να πούμε, όμως, είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε την κακή συνήθεια να αποθεώνουμε και να κράζουμε με το παραμικρό.

Έκανε τρεις γκέλες ο Βλάχος και τον βγάλαμε άσχετο. Έκανε δύο νίκες η ΑΕΚ με τον Λίνεν και τον βγάλαμε ...προπονηταρά. Ε, δεν είναι έτσι, ρε παιδιά. Πού είναι τώρα, δηλαδή, ο αναμορφωτής Λίνεν που η ομάδα δεν βλέπεται;

Καλό είναι, λοιπόν, να μάθουμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα να κάνουμε υπομονή. Και να μην προτρέχουμε να κρίνουμε. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και με τον Ρότσα στον Παναθηναϊκό. Τώρα τον αποθεώνουν, αλλά άμα στραβώσουν λίγο τα πράγματα, όλοι θα πέσουν να τον φάνε. Εδώ είμαστε και θα δείτε...