ΒΛΕΠΩ τα πρωτοσέλιδα για τη νέα εποχή που ξεκινάει στον ΠΑΟΚ, με το Σαββίδη, όπως σηματοδοτείται μέσα από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του και δη την απόκτηση του Κατσουράνη.

Κατ΄ αρχάς είναι ευχάριστο που υπάρχει κινητικότητα τέτοιου είδους σε ένα μεγάλο σύλλογο, καθώς ουσιαστικά μόνο στον Ολυμπιακό γίνονται μεταγραφές τα τελευταία δύο χρόνια. Ευχάριστο γιατί θεωρητικά θα δυναμώσει κι άλλο ο ΠΑΟΚ, άρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου. Διότι ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η διαφορά των οκτώ βαθμών είναι μεγάλη, αλλά όταν έχεις μπροστά σου άλλες 16 αγωνιστικές σημαίνει ότι έχεις να παίξεις για άλλους 48 βαθμούς!

Κατά δεύτερον, νομίζω πως ο Σαββίδης θα προτιμούσε να κάνει μία άλλη αρχή. Πιο εντυπωσιακή. Όχι ότι είναι μικρός παίκτης ο Κατσουράνης, έστω στα 33 προς 34 χρόνια του. Αλλά νομίζω πως τον Χολέμπας θα ήθελε να «τσιμπήσει» από τον Ολυμπιακό. Να τον έκλεινε, δηλαδή, από τώρα για το καλοκαίρι. Άλλωστε, υπήρξαν και σχετικά πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ότι «ο ΠΑΟΚ χτυπάει Χολέμπας», με συγκεκριμένα νούμερα μάλιστα, προσφορά 500 χιλ. Ευρώ ετησίως κλπ, κλπ.

ΔΙαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr