Έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκανα ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Τετάρτης, με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα. Όπως σας ενημέρωσε ο σκύλος, δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Πανθρακικό ήρθε η έκρηξη του ο Γερμανού τεχνικού, ο οποίος τα “έχωσε” στους παίτκες του για τον τρόπο που προετοιμάζονται. Συγκεκριμένα τους την είπε στα... ίσια για το γεγονός ότι είναι με το κινητό στο χέρι και ότι τρώνε πολύ, κάτι που δεν τους βοηθά όταν παίζουν μπάλα.

«Δεν είναι προετοιμασία αυτή που κάνουμε. Δεν είναι τρόπος αυτός για να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε για ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι και να είστε όλη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το αυτί. Άλλοι πάτε και τρώτε τρεις τέσσερις φορές. Τα βλέπω. Πηγαίνουμε για φαγητό και γεμίζετε το πιάτο μέχρι πάνω και μετά πάτε και το ξαναγεμίζετε. Πώς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο; Είναι δυνατόν να αποδόσεις όταν έχεις φάει τόσο; Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια ματς δεν μπορούμε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμαστε καλύτεροι. Συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνουμε», είπε ο Λίνεν στους «κιτρινόμαυρους» την Τετάρτη.

Εμπέδωσαν ή όχι τα λόγια του Λίνεν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ; Θα το δούμε στην πράξη από την Πέμπτη στο ματς με την Καβάλα. Πάντως δεν είναι μόνο το γεμάτο στομάχι που τους επηρεάζει. Είναι και πολλοί άλλοι παράγοντας, όπως το σταριλίκι και η έκθεση στα Social Media, τα οποία ξέχασε ο Γερμανός.