Facebook Pixel H πτώση
| 2012-12-13 15:06:00

H πτώση

H πτώση

Ο Θάνος Σαρρής γράφει στα Ball Boys για τον Αρσέν Βενγκέρ που περνάει τις δυσκολότερες μέρες του στην Άρσεναλ, την ξεροκεφαλιά του και τις αλλαγές που χρωστά στον εαυτό του.
 

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλές εκπλήξεις, οι οποίες αποτελούν και την μαγεία του. Ο μικρός δεν σταματά να ελπίζει και αρκετές ομάδες έχουν κερδίσει χρήματα και δημοσιότητα από διθυραμβικές προκρίσεις τους στον θεσμό. Ο αποκλεισμός όμως της Άρσεναλ από την Μπράνφορντ, ήταν κάτι παραπάνω από μία έκπληξη. Δεν είναι μόνο το ότι έμεινε εκτός από μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Ούτε το ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν 65 θέσεις και ότι η μεν κοστίζει 7500 λίρες και η δε 65 εκατομμύρια. Υπάρχουν άλλα στοιχεία, που δείχνουν ότι η κρίση στους Λονδρέζους είναι βαθύτερη από ό,τι συνήθως.

Πριν από τρία χρόνια, όταν η ομάδα του έχανε με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Carling Cup, ο Βενγκέρ δήλωνε: «Δεν έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο από το 2005, αλλά δεν συμφωνώ με το ότι αν κερδίσουμε το Carling Cup πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Είναι μια διοργάνωση για νεαρούς παίκτες». Απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει στην League Two,η Άρσεναλ μόνο νεαρούς δεν χρησιμοποίησε. Η ξηρασία των τίτλων και η πίεση των αποτελεσμάτων πιέζει τόσο, που ο Αλσατός διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags