Ο Αφρικανός με βάση την αίσθηση που υπάρχει στου Ρέντη και τις δοκιμές που έχουν γίνει θα καλύψει το κενό του τραυματία Τοροσίδη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ντιακιτέ φαίνεται να είναι το φαβορί για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι Φέισα, Ιμπαγάσα και Γκρέκο έχουν αρκετές ελπίδες να είναι βασικοί για να πάρουν ανάσες ορισμένοι παίκτες που έχουν τραβήξει για τα καλά... κουπί, όπως ο Μανιάτης. Πιο ασφαλή δείγματα γραφής πάντως θα βγουν την Παρασκευή.

Ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος και λόγω τραυματισμών και εξαιτίας καταπόνησης παικτών να κάνει rotation για ακόμα μία φορά. Το ζητούμενο έτσι και αλλιώς με τον Πανιώνιο είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη.

Πηγή: gazzetta.gr