Facebook Pixel «Πιο συνεπής ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ»
| 2011-03-07 23:42:00

«Πιο συνεπής ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ»

«Πιο συνεπής ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ»

Δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ο Βίκτωρ Ιάκομπ, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο συνεπείς από τον Παναθηναϊκό.
 

Σε δηλώσεις του στη Nova ο επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη στη μεγάλη νίκη του «Γηραιού» το Σάββατο, αλλά και για τον πανηγυρισμό του.

Αναλυτικά:

Για το ότι πέρσι έβαλε 11 γκολ και φέτος μόλις 2, είπε: "Πέρσι είχα καλύτερες επιδόσεις. Οι αλλαγές επηρεάζουν. Άλλοτε έχεις καλές στιγμές και άλλοτε όχι".

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του: "Όπως δήλωσα μετά το ματς, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, αλλά θα το κάνω προς το τέλος της σεζόν. Δεν είναι απολύτως προσωπικά".

Για τις 12 κίτρινες που έχει "εισπράξει" σε 17 ματς: "Σίγουρα δεν είναι καλό, αλλά εγώ θέλω να κερδίζω ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αν ο Γιάκομπ παίζει χωρίς πάθος δεν θα είναι ο Γιάκομπ που ξέρετε. Δεν με νοιάζει αν ακούω κακόβουλα σχόλια. Είμαι ο πιο εύκολος στόχος. Αν τη δικαιούμαι δεν έχω πρόβλημα...".

Για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό: "Από τη στιγμή που είναι πρώτοι, θεωρώ ότι το αξίζουν...".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του: "Ο Ολυμπιακός ήταν πιο συνεπής και συγκεντρωμένος...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags