Προϋποθέτει γνώσεις, ανοιχτό μυαλό, σεβασμό, καλή πρόθεση απέναντι στους νέους, κατανόηση! Ακόμη, κάθε φορά που τον προσεγγίζεις, να έχεις την ικανότητα να έρθεις στη θέση του. Κυρίως να μην του κάνεις τον «δάσκαλο» κουνώντας το δάχτυλο. Γιατί, από τη μια έχουν ανάγκη από ανοιχτά αυτιά για να τους ακούσουν και από την άλλη -οι περισσότεροι από εμάς- στην ηλικία αυτή ήμασταν πολύ χειρότεροι. Στη συμπεριφορά του Λίνεν απέναντι στους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ αναφέρομαι.

Τα πήραν τα παιδιά και τα έριξαν στα βαθιά για να «μάθουν μπάνιο», τους φόρτωσαν ευθύνες που δεν αντέχουν τα αδύναμα ακόμα (αγωνιστικά) ποδαράκια τους, έχουν και τον κάθε Λίνεν να προσπαθεί να κάνει τον δικτάτορα, λες και απευθύνεται σε επαγγελματίες της Μπάγερν... Είναι καθημερινά τα κρούσματα της επίθεσης του προπονητή της Ενωσης στα αμούστακα παιδιά. Επίθεση, που πολλές φορές μπαίνει στα όρια της δημόσιας διαπόμπευσης.

Ενας καλός πατέρας, όταν θέλει να πιάσει τόπο η συμβουλή του, κλείνεται σε ένα δωμάτιο και μιλάει με το παιδί του. Δεν το κάνει «ρόμπα» σε όλη τη γειτονιά, όπως ο Λίνεν. Προσωπικά, δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά του Γερμανού. Το είχα επισημάνει τη μέρα της πρόσληψής του. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, με αυτό τον τρόπο δουλεύει. Τα ίδια έκανε και στον Πανιώνιο! Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην ΑΕΚ!

Πηγή: Εθνοσπόρ